Gość: xxx IP: 195.145.80.* 13.07.06, 11:33 Artykul sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orangewhatever Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 12:01 Gostynińsko-Włocławski. Gostyń to trochę inne województwo... Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 12:13 Czy mi się wydaje, czy Lech Kaczyński mówił, że prezydenckie ośrodki wczasowe należy sprzedać? Jako prezydent zmienił zdanie i już lubi tam dupę grzać? "Tanie państwo", kuźwa mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az.mail@gazeta.pl Re: Wakacje u prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:07 to się nie wydaje, to były stanowcze postanowienia.ale jak zwykle punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
daco1 Re: Wakacje u przygłupa 13.07.06, 12:12 Przepraszam nie skorzystam. Chę być jak najdalej od naszym miłościwie panujących nam przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggross Keine neu IP: *.e-wro.net.pl 13.07.06, 12:12 zu viel walde fur Wildentejagen oder Kartoffelernten Odpowiedz Link Zgłoś
investor5 Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 12:12 > Artykul sponsorowany? To nowy sposób na pokrycie dziury budżetowej - autorska inicjatywa prezydenta :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicos Nawet jakby dopłacili nie spędziłbym tam ani dnia IP: *.cm.umk.pl 13.07.06, 12:16 Jakbym spotkał kaczkę uraz psychiczny do końca życia murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wakacje u prezydenta IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.06, 12:21 Chcesz poczuć się jak prezydent? Zacznij chodzić na kolanach, zobaczysz świat z perspektywy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schirru Re: Wakacje u prezydenta IP: *.netis.net.pl 13.07.06, 14:00 W Wiśle zameczku nie można zwiedzić w ogóle - jeszcze rok temu, tak, teraz - nie. Ten cały "dolny zamek" to zwykly hotel i marny budynek gdzie dzieci jeździły na kolonie z Jastrzębskich kopalni (bo ten zamek był własnością kopalni zanim go państwo nie kupiło). Wtedy nie było dookoła pełno wojska i można było pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 14:22 fakt! mnie też udało sie go zwiedzić , jeszcze zanim Kwaśniewski postanowił go przejąć i wyremontować...teraz, nie chciałbym tam spedzić nawet popołudnia, za darrrrmo! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Kaczyński obiecywał, że rezydencji się pozbędzie 13.07.06, 14:33 ...jak zostanie prezydentem. A teraz naród wystawił i trzepie na nich kasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulineczka Re: Kaczyński obiecywał, że rezydencji się pozbęd IP: *.res.east.verizon.net 13.07.06, 14:48 Swietny pomysl ! Nareszcie skarb panstwa zarobi na takze na tych dwoch rezydencjach pozostawionych dla biura prezydenta.Dotychczas korzystali z nich nagminnie i zawsze za darmo przedstawiliele " ludu" i bawili sie tam przeswietnie. Brawo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Spędź wakacje u redaktora Michnika, zaprasza!!! 13.07.06, 15:20 Czyz to nie jest mile i serdeczne z jego strony, ze zaprasza do SWOJEGO letniego palacu! Skorzystaj z zaproszenia. Redaktor Michnik ucieszy sie kazdym gosciem. P.S. On ma gest zapraszac do swojego letniego palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koscielny Skansen Re: Spędź wakacje u redaktora Michnika... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 13.07.06, 18:28 "poszeklu"... czy glebokie schorzenie psychiczne, na ktore cierpisz nazywa sie "michnikofobia"? Regularna modlitwa, elektrowstrzasy i srodki na przeczyszczenie moga przyniesc ci isotna ulge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Kaczyński obiecywał, że rezydencji się pozbęd IP: 83.238.100.* 13.07.06, 16:16 Gość portalu: Sulineczka napisał(a): > Swietny pomysl ! Nareszcie skarb panstwa zarobi na takze na tych dwoch > rezydencjach pozostawionych dla biura prezydenta.Dotychczas korzystali z nich > nagminnie i zawsze za darmo przedstawiliele " ludu" i bawili sie tam > przeswietnie. Brawo !!!!! Nieprawda. Każdy mógł sobie pojechać do tych ośrodków. Tyle tylko, że ceny księżycowe i rzeczywiście tylko wybrani mogli skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DzbanekRodzinny Re: Kaczyński obiecywał, że rezydencji się pozbęd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:22 >Ale to miejsce jest też dostępne dla zwykłych obywateli. - Wielu wciąż się >wydaje, że skoro teren należy do prezydenta, to zwykły śmiertelnik nie może >się tam dostać - mówi Feliks Langenfeld, dyrektor Gospodarstwa Pomocniczego w >Kancelarii Prezydenta. Ze co? Czyli kaczynski to Bog? Hahaha. ________________________________________________________________________________ "Alez nie moge sciagnac trampkow, bo cale rano trenowalem i smierdza mi nogi!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torreador Re: Kwaśniewski też tam IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.07.06, 15:08 wylegiwał się przez 10 lat, czy tego nie pamietacie ? Czy pisza tu tylko dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
nilats2 Re: byłby to zaszczyt dla prezia,niestety nieosią 13.07.06, 15:49 Nigdy bym tam nie pojechał i nie nabijałbym im kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat A czy za dodatkową opłatą można strzelać do kaczek IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 15:50 z wiatrówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurski Re: A czy za dodatkową opłatą można strzelać do k IP: *.e-wro.net.pl 13.07.06, 15:56 nie z wiatrowki a z kurskowki - i kur-pierd 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 a jak układ zajdzie go cichcem od spiżarki?!!! 13.07.06, 15:56 on się nie boi tak wpuszczać? www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Panie Prezydencie-nie stac mnie 13.07.06, 16:03 Panie Prezydencie! Nie stac mnie na WAKACJE. Ja tylko czekam na to jedno mieszkanie z tych 3.000.000 jakie Pan obiecal!! Pan mnie nie zaprasza do SWOICH posiadlosci. Pan sie tylko wywiaze z obietnic... albo wysle mnie na Ksiezyc, albo Madagaskar? Lepiej na Madagaskar, bo na Ksiezyc jada juz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Panie Prezydencie-nie stac mnie 13.07.06, 16:26 Może Pan sobie kupić za te 100 mln , które dostał Pan od Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koscielny Skansen Re: Panie Prezydencie-nie stac mnie... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 13.07.06, 18:33 Politycy (patrz - kolejni prezydenci Rz.P.) oszukuja, skladaja obiecanki bez pokrycia a "ciemny" lud im nadal wierzy. Bracia K. sa tych obiecanek godna kontynuacja! Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 17:56 Nic nowego, spuscizna z czasow PRL-u. Znam jeszcze ze dwa miejsca, o ktorych nie ma tu w ogole slowa - uklony w strone Jaroszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Warszawa 1939 - Gaza 2006 IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 17:56 XII 1939, okupowana od 3 miesięcy przez hitlerowców Warszawa-Wawer : za zabicie 2 niemieckich żandarmów Niemcy wyciągają z okolicznych domów i mordują 106 Polaków. VII 2006, okupowana od 39 lat przez Żydów Gaza: za porwanie 1 żydowskiego żołnierza Żydzi mordują co najmniej 80 palestyńskich kobiet i dzieci, ciężko raniąc setki innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koscielny Skansen Re: Wakacje u prezydenta... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 13.07.06, 18:22 Sponsorowany? Przez kogo... czy moze przez Kaczora Lecha?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Ale nie jest to obowiązkowe, prawda? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.06, 18:59 Czy też każdy obywatel musi przynajmniej raz? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtello2 towarzystwo 13.07.06, 19:16 Mam tylko nadzieje, ze nudne towarzystwo pary prezydenckiej nie jest w ramach atrakcji wakacyjnych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SRUT NA KACZKE wakacje u kaczego wypierdka to kara boska IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.06, 21:16 LUDZIE KTO BY DO TAKIEGO CIULIKA CHCIAL NA WAKACJE JECHAC TOZ TO PORAZKA I ZESLANIE PRAWIE JAK NA SYBIR BO CIEMNOTA U KACZORA PANUJE PODOBNA WIEC OSZCZEDZCIE PANOWIE WSTYDU I WYSYLAJCIE LUDZI NA NORMALNE TERENY NIE SKAZONE KACZYM SMRODEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikal Re: Wakacje u prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 13.07.06, 21:20 Dziekuję, ale wyjeżdżamj za granicę. Choć przez 2 tygodnie chcę być daleko od tego kaczego królestwa i kościołów na każdym wolnym placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przepiękny Lech Spędź wakacje u prezydenta Kaczyńskiego IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 21:23 "Spędź wakacje u prezydenta Kaczyńskiego" musiałbym sobie dać najpierw parę razy w pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 21:45 - A w tak zwanej Gajówce organizujemy przyjęcia, wesela i inne uroczystości. Jak przyjedzie Jareczek z kotem i nieślubną mamusią, to będzie to Gejówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Wakacje u prezydenta IP: 217.153.136.* 13.07.06, 22:14 Po co to czepianie się mamusi Czy gdybys był na jego miejscu ..... Jakie byłoby Twoje samopoczucie Odczepcie sie od jego matki Czy wszyscy i wszystkie muszą być żonaci i mężatkami Boże gdzie ja żyję Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Wakacje u prezydenta 13.07.06, 22:49 markowi.parkerowi (to wyjatkowy zwyrodnialec i cham) puszczaja juz nie tylko nerwy, ale tez i co innego (wiadomo - gej); czuc to na calym forum; zenada! Gość portalu: babcia napisał(a): > Po co to czepianie się mamusi > Czy gdybys był na jego miejscu ..... > Jakie byłoby Twoje samopoczucie > Odczepcie sie od jego matki > Czy wszyscy i wszystkie muszą być żonaci i mężatkami > Boże gdzie ja żyję Odpowiedz Link Zgłoś