Gość: Atena IP: *.proxy.aol.com 25.11.03, 19:25 Czy picie wlasnego moczu pomaga wyleczyc np.tradzik!!!???Lub tez przemywanie moczem chorych miejsc - goi je ladnie?Prosze o powazna odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa Re: Mocz-wybawca!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.03, 19:40 Poszukaj na innych listach dyskusyjnych np. urynoterapia itp, jest dużo wypowiedzi na ten temat, zwolenników jak i przeciwników tej terapi nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Mocz-wybawca!!! 25.11.03, 20:47 kobieto nawet nie proboj tego robic!przeciez mocz zawiera same szkodliwe substancje, dlatego jest wydalany z naszego organizmu a ty chcesz go pic?? jakby byl dobry to by w organizmie zostawal. zapytaj sie pierwszego lepszego lekarza co o tym sadzi, kazdy ci powie ze to glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Mocz-wybawca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 21:03 a Rozalkę z "Antka" leczyli wygrzewaniem w piecu, ale to się żle skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Mocz-wybawca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 09:29 Ja dzieku smarowaniu moczem głowy pozbyłem sie łupiezu i stanu zapalnego na skórze głowy.. TO co miałem na skorze główy to była tragedia: czerwone plamy, łupież i szczypło strasznie. Lekarze zapisytwali tylko sterydy gdzie po krotkiej poprawie było jeszcze gorzej. Po zastosowaniu urynoterpai na głowe prawie wszystko znikneło po kilku dniach a wczesniej zadne szampony sobie z tym nie radziły - a wypróbowałem ich duzo i to takich z górnej półki cenowej. Tak wiec tam gdzie medycyna tradycyjna sobie nie radzi urynoterpaia poradziła sobie w ciagu kilku dni. Wydaje mi sie ze daje to troche do myslenia. Oczywiscie urynoterapia nie jest lekiem na wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Mocz-wybawca!!! IP: *.zep.com.pl 20.01.04, 17:20 Moja babcia za czasów okupacji była nastolatką mocz był dla niej wtedy jedynym i bardzo skutecznym lekarstwem na trądzik młodzieńczy Odpowiedz Link Zgłoś