milutenka 27.11.03, 14:11 URODZIŁAM DZIECKO I MUSZE SCHUDNAC 8KG A NIE KARMIE PIERSIA POMOCY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siren1 Re: BŁAGAM PORADZCIE JAKĄ DIETE ZASTOSOWAĆ!!! 27.11.03, 14:16 kopenhaską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: BŁAGAM PORADZCIE JAKĄ DIETE ZASTOSOWAĆ!!! IP: 212.127.78.* 27.11.03, 15:06 polecam forum fitness. tam znajdziesz porady opinie na temat każdej z diet. ja Ci osobiście kopenhaskiej nie polecam, bo ubyło mi ponad 4 kg ale od tamtej pory moje włosy nie mogą dojść do równowagi po tak radykalnym odrzuceniu węglowodanów. poradzimy Ci za to, czym się okładać i nacierać, żeby skóra na tym nie ucierpiała. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
katepat Re: BŁAGAM PORADZCIE JAKĄ DIETE ZASTOSOWAĆ!!! 27.11.03, 16:11 dużo warzyw, surowych i gotowanych, owoce raczej niekoniecznie -no chyba, że grapefruity, białko od czasu do czasu, ogranicz tłuszcze do minimum i pij duuuuuużo wody całkowicie odstaw białe pieczywo i słodycze, nie pij kupnych soków, zawierają dużo cukru generalnie uważaj na rzeczy zawierające mąkę i cukier niby najprostsze rozwiązanie, ale zapewniam, że skuteczne:) pozdrawiam i dużo zdrowia dla maleństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka Re: BŁAGAM PORADZCIE JAKĄ DIETE ZASTOSOWAĆ!!! IP: *.premex.pl 27.11.03, 21:24 serdecznie dziekuje za odpowiedz i miłe słowa Odpowiedz Link Zgłoś