Gość: plum1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:16 jest promocja w naturze (taniej 10zl niz zwykle) i mysle o kupnie.. Jest ktos kto stosuje i jest zadowolony?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? 27.11.03, 16:29 wiesz, ja parę lat temu używałam Lumene, nie moge się skarżyć, ale wnerwiały mnie sztywne tubki, z których nie można było wycisnąć resztki zawartości. Ale to pewnie coś nowego. Za to ze szminek jestem bardzo zadowolona, niebanalne kolory, konturówki do ust nr 5 używam nieprzerwanie od 7 lat, pasuje do wszystkich odcieni śliwek, róży i typu naturalno-perłowego-beżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? IP: 195.205.76.* 28.11.03, 20:19 Wlasnie wczoraj kupilam w promocji w "naturze". Niestety, jak dla mnie wyrzucilam 27 zl w bloto. Nie tylko nie przedluza makijazu, ale mam wrazenie, ze podklad jeszcze szybciej splynal mi z twarzy:(( Twarz mialam posmarowana matujacym liftingiem Erisa, na to baza, a potem colorstay revlonu. I puder w kamieniu. I po trzech godzinach swiecilam sie jak posmarowana margaryna:(( A po szesciu nie mialam na twarzy sladu makijazu:(( Dodam, ze mam bardzo tlusta skore, moze na normalnej lepiej by sie sprawdzila ta baza. Obecnie w ogole jestem zalamana, bo nawet revlon przestal trzymac sie na mojej swiecacej sie twarzy:(( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 20:24 no to pieknie....chyba wiec nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: do sonique IP: *.acn.pl 28.11.03, 20:43 kup krem biodermine, powinien pomoc, tez uzywam colorstay i po biodermine widze znaczna poprawe, wracam po 9 h z pracy i dalej mam podklad na twarzy o dziwo, zobacze jak dlugo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: do sonique 28.11.03, 21:10 jolka jakim cudem udalo Ci sie nalozyc podklad revlona ( bo mówisz otym w sloiczku prawda?) na krem Biodermine? bo mnie sie nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: plum.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 21:21 ja juz kiedyś o tym pisałam.Jest to " coś " o konsystencji żelu,matowo białe..po nalożeniu na skóre wydaje sie tłuste, ale to tylko takie wrażenie.Po chwili robi sie takie aksamitne, gładkie.Całkiem fajna , gładka jest po tym cera..ale nie robi to niczego z cerą .Nie pielęgnuje.Powiem Ci, że nie zauważyłam żeby przedłużało trwałośc makijażu,jego jakość .Taki " pic na wodę " .Moim zdanie szkoda nawet niewielkiej kasy na to .Takie " nic ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: plum.. IP: *.crowley.pl 28.11.03, 21:32 Oooo, nasza baaardzo szczęsliwa Julitka, uwielbiana przez męża i z mnóstwem kasy! A tak naprawdę to od prawie roku rozwiedziona, prawda? Nadal sypiasz z exmęzusiem? Miło pomyśleć, że pół godziny wcześniej wsadzał innej?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: plum.. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 22:11 czy to jakieś polowanie na czarownice???? Julita wyraziła swoja opinię i znow ktos sie do niej czepia. Juz wczoraj na forum byly wypowiedzi ponizej poziomu muszli klozetowej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jolki Re: do sonique IP: 195.205.76.* 29.11.03, 14:02 Niestety uzywalam rowniez biodermine, jakkolwiek wygladza troszke buzie, to na pewno nie matuje ani troche mojej twarzy:( Ostatnio mam wrazenie, ze moja skora po prostu oszalala z tym przetluszczaniem:( Ale bardzo dziekuje za porade:-) Poza tym wczoraj w przyplywie rozpaczy kupilam nowy krem matujacy Sorayi. Milutka konsystencja, ladny zapach, dzisiaj zastosuje go pod makijaz, wiec jutro bede mogla cokolwiek wiecej powiedziec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: do jolki IP: 195.205.76.* 29.11.03, 14:05 Boze, jaka ja jestem zakrecona:( Tytul watku wpisalam w miejsce autora i wyszlo, ze pisze "do jolki", a nie "sonique". Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna23 Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? 28.11.03, 21:22 Ja stosuje wywar z mysich psiutek.Jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? 28.11.03, 21:28 noto julitka calkiem mi wybilas z glowy to cudo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:02 plum, nie jest to żadne cudo ta baza;-))Uważam, że lepiej zainwestowac w porządny krem który będziesz stosowac pod podkład niż tą bazę .A tak na marginesie--ja pod podkład nie moge nałożyc NIC z wyjatkiem toniku.Po każdym kremie makijaz tzn podkład gorzej się trzyma, predzej zaczyna świecić się cera niezaleznie jaki byłby to krem.Tak wiec w moim przypadku zadne bazy i kremy , tylko toniki;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka-gangstera Re: baza pod makijaz Lumene-czy warto toto kupic? 29.11.03, 14:33 Juleczko, kochanie ! Pragnę Cię poinformować,ze twój ex-mężuś to niezła jebaka, wczoraj był u mnie i walił mnie bez wytchnienia cała noc i wcale nie miał problemów z kuśką , jak ty się skarzyłas. Nie podniecasz go i tyle, więc przestań za nim latać po całym miescie i nogi rozkładac, bo już całe Słubice cię mają na językach , haha! Pa kochanie! PS. Gacie już uprałaś po wizycie u lekarza zboka ? Odpowiedz Link Zgłoś