Gość: nutka IP: *.chello.pl 30.11.03, 16:48 mam pytanko do znawczyn perfum czy kenzo jongle elephant wystepuje RÓWNIEŻ w wersji EDt czy tylko EDP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: kenzo jungle 30.11.03, 20:00 tylko EDP (czego strasznie żałuję, bo edt byłoby fajniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: kenzo jungle IP: *.chello.pl 01.12.03, 19:57 Wielkie dzięki za odpowiedź, Pytam bo na truskawie jest 30 ml EDT stosunkowo tani tj. 137 ZETA a mnie zależy akurat na EDP i zasatanawiam się czy perfumy sa Źle opisane czy to rzeczywiście jest EDT - u nas w perfumeriach widziałam tylko EDP. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: kenzo jungle 01.12.03, 20:05 słuchaj, a może tam mają? to by było fajnie... w ogóle jak to teraz jest z tym jungle kenzo - jest już tylko jedno? czy zrezygnowano z tygryska i czy to nowe jest identyczne jak słonik, czy troszkę inne? i może w tym nowym jest edt? choler wie... a może ktoś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: kenzo jungle IP: *.widzew.net / *.widzew.net 01.12.03, 20:33 O Tygryska pytałam w perfumeriach i mówiono mi ,że nie ma i chyba nie będzie ale ostatnio jak byłam w markecie weszłam do małej perfumerii,w której nigdy nie byłam i tygrysek był,podobnie jak z Organzą czarną,nigdzie jej nie było a tam bez problemu( tylko nie pamietam nazwy tej perfumerii).Dobrze,że mój ulubiony Słonik chociaż jeszcze jest:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: kenzo jungle IP: *.chello.pl 01.12.03, 20:45 maja slonia, jak juz pisalam wylacznie 30 ml EDT. sa ze trzy slonie na allegro, ale ceny zaporowe. wejdź na strawberrynet.com i sama ocen co to wg Ciebie jest???? Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: kenzo jungle - info 01.12.03, 20:52 Z dwóch Kenzo Jungle, Tygrysa i Słonia zrobiono jeden zapach - Kenzo Jungle, występuje tylko z nakrętką ze słoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: kenzo jungle - info IP: *.chello.pl 01.12.03, 20:55 wielkie dzieki, czyli ten nowy to jest białe tło opakowania z fioletowym liściem??? mazancem???, moze orientujesz się czy jest tylko EDP czy również EDT Pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: kenzo jungle - info 01.12.03, 21:10 Tak, to jest to. U nas na bank tylko EDP, a i szukałam na zagranicznych portalach, nie ma czegoś takiego jak EDT ! No chyba, że to jakaś absolutna nowość, ale nic mi nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś