Dodaj do ulubionych

kenzo jungle

IP: *.chello.pl 30.11.03, 16:48
mam pytanko do znawczyn perfum czy kenzo jongle elephant wystepuje RÓWNIEŻ
w wersji EDt czy tylko EDP
Obserwuj wątek
    • elve Re: kenzo jungle 30.11.03, 20:00
      tylko EDP (czego strasznie żałuję, bo edt byłoby fajniejsze).
      • Gość: nutka Re: kenzo jungle IP: *.chello.pl 01.12.03, 19:57
        Wielkie dzięki za odpowiedź, Pytam bo na truskawie jest 30 ml EDT stosunkowo
        tani tj. 137 ZETA a mnie zależy akurat na EDP i zasatanawiam się czy perfumy
        sa Źle opisane czy to rzeczywiście jest EDT - u nas w perfumeriach widziałam
        tylko EDP. Pozdrawiam,
        • elve Re: kenzo jungle 01.12.03, 20:05
          słuchaj, a może tam mają? to by było fajnie...
          w ogóle jak to teraz jest z tym jungle kenzo - jest już tylko jedno? czy
          zrezygnowano z tygryska i czy to nowe jest identyczne jak słonik, czy troszkę
          inne? i może w tym nowym jest edt? choler wie... a może ktoś? :)
          • Gość: S. Re: kenzo jungle IP: *.widzew.net / *.widzew.net 01.12.03, 20:33
            O Tygryska pytałam w perfumeriach i mówiono mi ,że nie ma i chyba nie będzie
            ale ostatnio jak byłam w markecie weszłam do małej perfumerii,w której nigdy
            nie byłam i tygrysek był,podobnie jak z Organzą czarną,nigdzie jej nie było a
            tam bez problemu( tylko nie pamietam nazwy tej perfumerii).Dobrze,że mój
            ulubiony Słonik chociaż jeszcze jest:)Pozdrawiam
            • Gość: nutka Re: kenzo jungle IP: *.chello.pl 01.12.03, 20:45
              maja slonia, jak juz pisalam wylacznie 30 ml EDT. sa ze trzy slonie na
              allegro, ale ceny zaporowe. wejdź na strawberrynet.com i sama ocen co to wg
              Ciebie jest????
              Pozdrowionka,
              • charade Re: kenzo jungle - info 01.12.03, 20:52
                Z dwóch Kenzo Jungle, Tygrysa i Słonia zrobiono jeden zapach - Kenzo Jungle,
                występuje tylko z nakrętką ze słoniem.
                • Gość: nutka Re: kenzo jungle - info IP: *.chello.pl 01.12.03, 20:55
                  wielkie dzieki, czyli ten nowy to jest białe tło opakowania z fioletowym
                  liściem??? mazancem???, moze orientujesz się czy jest tylko EDP czy również EDT
                  Pozdrowionka,
                  • charade Re: kenzo jungle - info 01.12.03, 21:10
                    Tak, to jest to. U nas na bank tylko EDP, a i szukałam na zagranicznych
                    portalach, nie ma czegoś takiego jak EDT ! No chyba, że to jakaś absolutna
                    nowość, ale nic mi nie wiadomo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka