Gość: Madge IP: *.irc.d / 157.158.191.* 30.11.03, 16:52 Mam 29 lat. Czy zaczać już uzywać kremów z botoxem? Czy ktoś uzywa takiego kremu z serii AA Oceanic? Napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JoP Re: od kiedy botox? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 20:05 Nie ma czegoś takiego jak kremy z botoxem. JoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: od kiedy botox? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 01.12.03, 02:40 kremy z pseudobotoksem mozna stosowac juz od 20 paru lat, choc efekty na pewno bardzo odbiegaja od prawdziwych zabiegow.. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: od kiedy botox? 01.12.03, 09:55 a co powiesz o serii, o której mowa wyżej??? Nazywa się AA Age expert z komplexem Botox-like. Fajne opakowania. I le to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madge Re: od kiedy botox? IP: 82.139.12.* 03.12.03, 15:00 seria ta jest dla alergików. Jeszcze nie używałam, ale oopakowania tez mi się podobaja. Ceny niestety mniej :( - ok. 40-60 zl za kremik :( Jestem ciekawa czy ktoś juz uzywal i co o nich sadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: od kiedy botox? IP: 81.15.189.* 03.12.03, 15:10 Miałam próbki i to są kremy zawierajace bardzo dużo silikonu. Krem na dzień nie ma filtrów lub ma jakieś mizerne, dobrze rozprowadza się na nim makijaż (to samo z serum). Po nałożeniu ma się wrażenie idealnie aksamitnej skóry (jak po Idealist E. Lauder)i makijaż trzyma sie fajnie. I to tyle pozytywów. Kremy wcale nie nawilżają. Czuję że gdybym zaczęła stosować regularnie skóra przesuszyłaby się i miałabym jedynie złudzenie pielęgnacji (ta gładkość po silikonach ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madge Re: do ines IP: 82.139.12.* 03.12.03, 15:45 dzięki za informacje. Ja niestety nie dostałam nigdzie próbek, ale rozmawiałam przed chwilą z moja kosmetyczką i ona poleca te kremy, ale pod nie jakis nawilżacz (np. Oligo Aqua Vital Inter fragranse lub hydrożel AA Oceanica). Tylko kuracje nalezy przeprowadzac nie częściej niż raz w roku, bo cera się przyzwyczai. Co do tego ostaniego nie jestem do końca przekonana, ale jeszcze dzisiaj ide na zakupy i zobaczymy... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madge Re: do setorika IP: 82.139.12.* 03.12.03, 16:01 Hydrożel AA Oceanic PerLy Mlodości z wit. A C E. Takie kolorowe kuleczki w przezroczystym żelu. Ale biale opakowanie z pomarańczowym logiem, bo jest jeszcze taki żel o nazwie Specjalna Edycja (zlote opakowanie), z tym ze do cery dojrzałej, po 35. Polecam te perełki, bo sa naprawde świetne :) All you need is love ... and good creams, of course ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madge Re: do setorika IP: 82.139.12.* 09.12.03, 15:39 i jak wrażenia po żelu? Odpowiedz Link Zgłoś