alexandra_m 20.04.09, 13:03 Czy któraś z Forumek była może na Chłodnej (Warszawa) w podobno niedawno otwartym Pedicure Spa OPI ? Jakie opinie ? Czy zabiegi warte swojej ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandra_m Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 22.04.09, 13:11 Nikt nie był ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kajda Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 05.05.09, 08:52 Ja byłam.Ceny są wysokie!Obsługa bardzo średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewaloff Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 30.06.09, 12:59 ja byłam najpierw na manicure potem na pedicure, ceny owszem małe nie są, za to z obsługi byłam bardzo zadowolona. Manicure trzymał się ponad 2 tygodnie, pedicure dużo dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy22208 Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 26.11.09, 17:13 Ja byłam i jestem stałą klientką.Uwielbiam tą atmosferę, zawsze tam odpoczywam.Dziewczyny z obsługi są naprawdę super, więc zawsze jest wesoło, a kiedy potrzeba można się wyciszyć.KOCHAM TO MIEJSCE! Odpowiedz Link Zgłoś
psiasia Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 19.01.10, 23:05 Byłam pary razy n Chłodnej, głownie w okresie letnim na pedicure. Z wykonanych zabiegów byłam bardzo zadowolona. Ostatnio trafiłam do kolejnego salonu OPI na Dzielnej 1. Zdecydowanie bardziej przypadło mi to miejsce do gustu, ze wzgledu na wystrój, wiekszą kameralność i podejście do mnie. Wybierając te dwa miejsca - wrócę na Dzielną. Polecam - salon nazywa się Time For Nails (www.timefornails.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
pixi-1 Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 23.02.10, 11:53 To chyba zależy kto czego szuka:) Ja osobiście jestem zachwycona salonem The Pedicure Spa by OPI, przy ul. Chłodnej 48. To jedyne tego typu miejsce w Warszawie, które reprezentuje tak wysoki standard usług a do tego urządzone z wielkim rozmachem, gustem. Widziałam takie miejsca do tej pory tylko w USA. Poza tym wiele ciekawych pomysłów, na przykład można wpaść w porze lunchu i zjeść sobie Sushi:) Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinda Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 25.04.10, 20:14 A do mnie przyjeżdza dziewczyna, która robi paznokcie u klienta, tez pracuje na OPI. W przypadku pedicuru, jest to super, bo nie musze sie martwic, że jak włoże buty to mi sie cos zepsuje! Czekam żeby wyschło ile trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek8335 Re: Pedicure Spa Opi na Chłodnej ? 06.01.16, 12:15 Lakier odpadł po tygodniu, depilacja brwi za 63zł -tragedia/dziewczyny mile.jakość coraz gorsza.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś