pati9.78 20.04.09, 15:18 Znacie moze to apteczne serum? Daje jakieś widoczne efekty?? Możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metrona Re: Serum Flavo-C 20.04.09, 16:00 Podobno są efekty przy dłuższym stosowaniu. Ja kupiłam ten preparat ale przyznam że nie stosuję regularnie, gdyż mam naczynkową cerę i po zastosowaniu na policzkach widać silniejsze zaczerwienienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Serum Flavo-C 20.04.09, 16:24 Efekty są nieze, ale stabilnośc wit c watpliwa, lepiej kup sobie serum do wlasnego wykonania w sklepie internetowym biochemia urody. Kosztuje 1/3 a jest lepsze i stabilniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
niesubordynacja Re: Serum Flavo-C 20.04.09, 17:48 nitulina napisała: > Efekty są nieze, ale stabilnośc wit c watpliwa, lepiej kup sobie > serum do wlasnego wykonania w sklepie internetowym biochemia urody. > Kosztuje 1/3 a jest lepsze i stabilniejsze. a nie orientujesz sie czy w Cevikapie ta witamina jest stabilna? Odpowiedz Link Zgłoś
cappuccio Re: Serum Flavo-C 20.04.09, 20:22 Znam to serum i stosuję je regularnie wraz z kremem nawilżającym z tej serii dwa razy w roku - na wiosnę i jesienią. Po otwarciu musisz zużyć je do 30 dni. Dla mojej cery jest świetne. Juz po pierwszych zastosowaniach skóra jest rozjaśniona, świeża i bardziej napięta. Dla szarych cer po zimie jest to skuteczna kuracja. Mnie się sprawdziła, choć wiadomo, że każdy reaguje na kosmetyki indywidualnie. Ja polecam, możesz spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Serum Flavo-C 13.06.09, 22:04 pati9.78 napisała: > Znacie moze to apteczne serum? Daje jakieś widoczne efekty?? > Możecie polecić? U mnie w domu, używają dwie kobiety i są zachwycone. Ma trochę niemiły zapach, ale aplikowane pod krem jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_beauty Re: Serum Flavo-C 19.06.09, 14:16 Jedno z najlepszych preparatów z witaminką C, stabilizowana na 100%, polecam, uzywałam i byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś