Gość: Anka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 09:09 Dziewczyny, jaki puder w pędzlu polecacie? Lubię takie kosmetyki ?2 w 1", bo są bardzo wygodne. Pudru potrzebuję w pracy, my zmatowić cerę w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helena Re: PUDER w PĘDZLU IP: *.waw.cdp.pl 28.01.02, 09:26 Ja mam taki set 2 w 1 Bourjois. Jest ok, wygodny, ale puder dozuje nadzwyczaj oszczednie (czytaj. zbyt oszczednie). Zwykle w domu uspuje z niego odrobinke, pudruje sie rano tradycyjnie a w dzien korzystam tak jak to producent obmyslil. W taki sposob sprawdza sie dobrze. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: PUDER w PĘDZLU IP: *.waw.cdp.pl 28.01.02, 09:27 Ucieklo mi, ze calkiem matuje ladnie i baaardzo milo pachnie, niezmiennie pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNKA Re: PUDER w PĘDZLU IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 09:42 Dzięki, widziałam go w Sephorze. Nawet o nim myślałam, ale ostatecznie kupiłam tylko róż Bourjois. Przejdę się więc jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikcia Re: PUDER w PĘDZLU IP: *.pl 28.01.02, 10:25 Polecam ArtDeco, dla mnie jest O.K., a w konkurencji z Bourjois wygrywa dzięki wymiennym wkładom (tańszym oczywiście niż cały pędzel), dzięki którym pędzel nie jest od razu do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
staua instrukcja obslugi 28.01.02, 16:09 Powiedzcie mi, jak sie uzywa pedzla Bourjois? Jak puder przedostaje sie na pedzel? Bo chyba nie trzeba go wysypywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: instrukcja obslugi IP: *.waw.cdp.pl 28.01.02, 16:15 Teoria mowi, ze jest polaczenie pojemniczka z pedzlem, ale jak juz pisalam puder przedostaje sie do pedzla w ilosci nadzwyczaj oszczednej. Czyli rano odkrecam przykrywadelko pudru, usypuje ciutke, pudruje sie, a wciagu dnie uzywam do poprawek tak, jak producent przykazal. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: instrukcja obslugi 28.01.02, 16:31 Wlasnie-ja wcale nie widze, zeby sie przedostawal. No coz, chyba tez bede troche usypywac... Dzieki za odpowiedz! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś