Dodaj do ulubionych

Perumeemporium

IP: 62.148.95.* 05.12.03, 16:10
Sprawdziłam jakie perfumy są tam oferowane. Zawrót głowy ! Mnóstwo nieznanych
u nas i w Europie zachodniej zapachów. Są też "evergreeny "-tam nie wycofuje
sie tak zapachów jak u nas.
Czy ktoś u nich kupował i ma jakieś rady ? Marzy mi się Halston pod choinkę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fa Re: Perumeemporium IP: 62.148.95.* 05.12.03, 16:11
      sorry - oczywiście PERFUMEEMPORIUM.com
      • annaha1 Re: Perumeemporium 05.12.03, 17:45
        Hej !
        Kupowalam tam ostatnio Cacharel dla meza i dla siebie Lolite.Wiesz co do
        Halston,mam ten zapach( dzieki Bogu tylko 30 ml),uzylam go raz i nigdy juz w
        zyciu,chociaz nie ma to znaczenia,bo przeciez kazdy-dzieki Bogu-woli cos innego.
        Masz racje,fajna jest ta strona i jak czesto czytam tu na forum ,dziewczyny
        smuca sie,ze juz jakis tam perfum nie produkuja,ze nie mozna ich dostac itd.,tu
        sie dostanie prawie wszystko.
        Pa !!!
        Anna
    • annaha1 Re: Perumeemporium 05.12.03, 17:50
      a...dodam jeszcze,ze mieszkam w Stanach,wiec jest mi latwiej z s&h.A jeszcze
      jest fajna stronka na ktorej tez kupuje (pewnie ja znasz) www.fragrancenet.com i
      zauwazylam,ze jest tam taniej niz na emporium.
      Jak bedziesz miala jakies pytanka to chetnie odpowiem.
      Powodzenia !
      Anna
      • charade Re: Perumeemporium 05.12.03, 18:15
        Uwielbiam ten portal ze względu na mnogość niecenzurowanych (tak jak na
        pedet.pl) opinii o perfumach ze strony użytkowników. Niestety, mieszkam w
        Polsce, więc nie kupuję na zagranicznych portalach, aczkolwiek czasem mnie
        wściekłość ogrania, jak widzę te niskie ceny i porównuję je do cen w naszych
        sklepach.
        Zresztą, już od dawno olałam nasze sklepy i zaopatruję się w duuużo tańsze
        testery.
        • annaha1 do Charade 05.12.03, 19:05
          Charade !
          Widzialam Cie kiedys na emporium,chyba przy ocenie Chic Caroliny Herrery (nie
          odpowiadal Ci).
          Pozdrowienia !
          Pa !
          Ania
          (masz racje,ceny perfum i innych kosmetykow w Polsce sa kosmiczne,tu w Stanach
          czesto sie dziwie z kolei jakie np. perfumy potrafdia byc tanie)
          • charade Re: do Charade 05.12.03, 23:08
            Tak, to byłam ja... :))) Aż zaglądnęłam, żeby sobie przypomnieć, co tam
            nagryzmoliłam. Ależ byłam wtedy wkurzona na te perfumy ! hehehe
            Na szczęście szybko się skończyły.
            Powiedzcie mi dziewczyny, czy na takich portalach typu perfumeemporium mogą
            robić zakupy ludzie z Polski ? Na razie nie planuję zakupów, ale lubię
            nietypowe zapachy, których nie można łatwo dostać i być może kiedyś będę
            chciała coś tam kupić :)

Pozdrawiam serdecznie !
            • annaha1 Re: do Charade 05.12.03, 23:43
              Hej Szradko !
              Trudo mi wyczuc czy ludzie z Polski robia np. na emporium zakupy,ale ponizej sa
              wiadomosci z emporium dotyczace miedzynarodowych zamowien (pewnie to
              czytalas).Ja czasem robie znajomym przysluge (nie za czesto bo bym
              zwariowala,ale jak ktos jest "maniakiem perfumiarskim" jak ja, to daje sie
              ublagac) i umawiamy sie tak,ze oni placa sobie na danej stronie np. na tym
              emporium swoja karta kredytowa,placa za perfum,za s&h i adres do kogo ma to isc
              podaja moj a ja im potem to przesylam do Polski a oni koszty tej przesylki do
              Polski podaja np. do moich Rodzicow (ta przesylka do Polski poczta lotnicza nie
              jest wysoka a przez 5 do 7 dni ma sie juz perfum w rece).Zawsze wychodzi to
              taniej niz w Polsce,czasem tak samo jak tester dostany w Polsce ale wiadomo nie
              wszystkie testery tez sie dostanie.
              Tak wiec Szaradko,jak bedziesz mi suszyc okropnie glowe co do jakis perfum to
              moze sie dam namowic.
              MIlej nocy !
              Ania

"Currently we only take international orders via mail order. Click Here for our
              mail order form. We can only accept payment in the form of International Money
              Orders, our bank will not cash checks drawn on foreign banks so please make sure
              to send an International Money Order so your order is not delayed. Customer is
              responsible for any duty or custom charges that may apply. Unfortunately we do
              not accept credit cards for international orders. Please allow up to 4 weeks for
              delivery."

Perfume Emporium
              23 Heathergreen
              Irvine, CA 92614
              • charade Re: do Charade 08.12.03, 16:26
                Cześć Aniu !

Dzięki za informacje. Nawet się przed Twoją informacją jeszcze nie dowiadywałam
                o warunkach zakupu na tym portalu, ale jak sobie dziś sprawdziłam ceny
                niektórych perfum, to mi się aż w głowie zakręciło. Znaczy, takie tanie są.

Na razie nie będę Ci szuszyć okropnie głowy ;) nie martw się :))) Dziękuję
                jednak za przemiłą propozycję, jak będę miała coś na oku, nietypowego i nie do
                dostania w Polsce, to pozwolę się zwrócić do Ciebie, jeśli będziesz mnie
                jeszcze pamiętać :) Na razie mam jednak 4 butle perfum, co za dużo, to
                niezdrowo :)))

Pozdrawiam serdecznie
                Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka