Dodaj do ulubionych

Vichy - podkłady

IP: *.jawnet.pl 06.12.03, 14:34
Mam próbkę nawilżającego podkładu... środkowy odcień... czy ktoras z Was
uzywala najjasniejszego koloru? Nie jest zbyt jasny?
Wyglada na to, ze z Vichy jest to najlepszy podklad; nawet dla cery
mieszanej, jak moja...
Obserwuj wątek
    • mandalay00 Re: Vichy - podkłady 07.12.03, 14:24
      Uzywam nr 23, najjasniejszego, dla mnie jest idealny i bardzo polecam ten
      podklad. Jak wiadomo kolor to sprawa bardzo indywidualna, wiec najlepiej
      sprawdz go na sobie.Dla niektorych dziewczyn z bardzo jasna cera byl nadal za
      ciemny.
    • Gość: mikana Re: Vichy - podkłady IP: *.crowley.pl 07.12.03, 14:30
      W niektórych aptekach są testery, możesz wypróbować. Ja używałam
      najjaśniejszego (chyba kolor ivory) i jest akurat.
      • Gość: martaa2 Re: Vichy - podkłady IP: *.acn.pl 07.12.03, 14:33
        Ale mimo wszystko jak na odcień ivory (czyli kość słoniowa) jest on
        zdecydowanie ciemny. Jak dla mnie bardziej przypomina brzoskwinię niż kość
        słoniową.
        • Gość: justy Re: Vichy - podkłady IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:44
          Ale mimo wszystko jak na odcień ivory (czyli kość słoniowa) jest on
          zdecydowanie ciemny. Jak dla mnie bardziej przypomina brzoskwinię niż kość
          słoniową.

wkrótce będzie dostępny jeszczej jeden odcień, jaśniejszy od Ivory
      • Gość: isa Re: Vichy - podkłady IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 07.12.03, 14:58
        Troche sie wlasnie boje, ze ivory bedzie zbyt jasny, albo bedzie mial dziwny
        odcien... pomaranczowawy lub cos takiego...
        Mialam odcien o ton ciemniejszy i niby wszystko ok, bo sie stapia ze skora,
        ale po jakims czasie widzialam, ze troche sie odznacza od skory...
        Zapytam o probke, ale wiem, ze aptekarki sa dosc podejrzliwe z testerami... :/
        • Gość: Mango Re: Vichy - podkłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:27
          Ja też używałam odcienia ivory.Jest bardzo ładny,wcale nie pomarańczowy. Bardzo podobną konsystencję ma Air Wear L`Oreala.Jest trochę tańszy, gama kolorystyczna znacznie bogatsza.:)))
          • Gość: isa Re: Vichy - podkłady IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 13.12.03, 12:05
            Zależy mi na Vichy, bo tylko on nie sprawia mi kłopotów ze skórą - nie zatyka
            porów, a z reszta jest róznie :/
            • Gość: Mango Re: Vichy - podkłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:21
              Air Wear też nie zatyka porów. Moim zdaniem niczym się od siebie nie różnią. Ale jeśli masz jakieś obawy, kup Vichy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka