Gość: miska IP: 217.96.10.* 09.12.03, 18:43 chodzi mi o to niedaleko Janek (W-wa). wiecie może jak tam dojechać? w jakich godzinach jest czynne? i czy można kupić tam coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buboo Re: chińskie centrum handlowe 12.12.03, 00:16 Bylam, nie polecam. A wlasciwie to zalezy w jakim celu chcesz sie tam udac. Ja bylam tam, zeby kupic sobie tanio ciuszki robocze (biale koszule). Udalo mi sie to (zdaje sie ze 10 PLN od sztuki, a potrzebowalam ich sporo), ale jesli zamierzasz sie tam wybrac, zeby sprawic sobie cos fajnego na codzien, to na maksa jest tam tandeta i badziew. Ciuchy jakie tam sprzedaja, nosza tzw. plastiki (nie wiem, czy to pojecie funkcjonuje jeszcze w naszej mowie :), czyli dziewczyny dresiarzy. Wszystko jest bardzo niskiej jakosci, co widac na pierwszy rzut oka. Jesli wybierasz sie tam w jakims innym celu niz ciuchowym, to moge ci jesczze cos poopowiadac. Centrum jest czynne od 9 rano (ale nie jestem pewna na 100%). Miejscowosc nazywa sie Mrokow, czy Wola Mrokowaska. Niestety nie wiem jak tam dojechac srodkami komunikacji publicznej, bo ja jechalam tam samochodem. Prosze zastanow sie, zanim sie tam wybierzesz :) Odpowiedz Link Zgłoś