Dodaj do ulubionych

JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 10:49
tylko nie piszcie że kopenhadzka dieta pomoże bo stosowałam ją i przytyłam
po niej jeszcze wiecej
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 10:53
      nie jeść i dużo się kochać !!!
    • nauma Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 16.12.03, 12:07
      Zadzwonić do dietetyka kady niemieckich skoczków narciarskich, albo
      bezpośrednio do Hannawalda. Nb. dziś w Gazecie jest podana dieta Loefflera
      (1200 kcal)
      • andra-trzebinska Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 16.12.03, 12:19
        test
        • kat_ja1 Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 16.12.03, 13:32
          Z jednej strony pytasz jak schudnąć w dwa tyg.5 kilo!!!, a z drugiej;" tylko mi
          nie piszcie że dieta kopenhadzka pomoże"....;))) Niestety, schudnąć 5 kilo w
          tak krótkim czasie można tylko na jakiejś głupiej diecie, albo wysokobiałkowej,
          albo monotematycznej...gdzie tak naprawdę traci się wodę, a nie tłuszcz. Żeby
          normalnie schudnąć 5 kilo, powinnaś zacząć dietę conajmniej od listopada;)
          (biorąc pod uwagę chudnięcie 1 kg.tygodniowo)
          Oczywiście możesz spróbować jeść dziennie sztukę mięsa, obowiązkowo jajko i
          zagryzając liściem sałaty popijać to solą glauberską, do tego pocić się na
          siłowni owinięta w folię...tylko ani to zdrowe, ani na dłuższą metę skuteczne.
    • setorika Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 16.12.03, 13:36
      czy na prawdę uwżasz że to możliwe w zdrowy sposób??? Sadząc po czasie, który
      nam został, możliwe jest najwyżej 2-3 kilo, stosując dietę 800 kcal czyli
      koktajl białkowy rano i wieczorem i jeden ubogi energetycznie posiłek w porze
      obiadowej.. Efekty:
      1. zły humor
      2. ospałość spowodowana brakiem energii, do tego dochodzi jeszcze brak słońca i
      zimno
      3. zepsute święta
      4. żadnych gwarancji rezultatów
      Dziewczyny, nie zadawajcie takich głupkowatych pytań. Sorry.
      • kat_ja1 Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 16.12.03, 16:14
        Masz rację setorika. Najpierw ktoś prze cały rok nic z sobą nie robi, a potem
        za pięć dwunasta; pomóżcie bo muszę schudnąć 5 kilo w dwa tygodnie.Tragedia.
        • Gość: koko Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:51
          Ja mam inne zdanie-mój ojciec stosował dietę hollywoodską i schudł 8 kilo w
          ciągu 1,5 tygodnia!!!
          Powodzenia
    • Gość: władek Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 18:13
      Uprawiaj dużo seksu w pozycjach wymagających aktywniejszego udziału z Twojej
      strony.
    • Gość: rudzina Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: 62.233.129.* 16.12.03, 20:42
      5 kilogramow to chyba nie schudniesz. Nie baw sie tez w zadne glodowki (sensacje
      zoladkowe po Sylwestrowym obzarstwie gwarantowane).

Zastosuj najlepiej diete 1000 - 1500 kcal, koniecznie jedz w niej mieso
      (najlepiej wolowine ktora zawiera l- karnityne) i jajka oraz duzo zielonych
      warzyw (brokuly, salata, szpinak). Zamiast smietany zacznij uzywac jogurtow 0% etc.

I co najwazniejsze codziennie cwicz przynajmniej po 2 godziny. Jednak wazne zeby
      nie byly to zbyt intensywne cwiczenia bo przy takich organizm nie spala tluszczu.

No i pij conajmniej 2 litry wody dziennie.

Moze nie schudniesz 5 kilo, ale sylwetka z pewnoscia sie troche poprawi, ze o
      cerze i samopoczuciu nie wspomne.

Jesli jednak uprzesz sie przy jakiejs diecie cud to spdziewaj sie zmeczonej
      zszarzalej cery i zwiotczalej skory... a chyba chcesz byc piekna na balu, co? :)
    • Gość: monikaa2 Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 08:03
      przestałam się obrzerać i jem chleb wasa zamiast zwykłego, pije duży jogurt
      dziennie na kolacje szklanke kefiru i zjadam na obiadek makaron ryżowy a dziś
      na obiad skosztuje kotlety sojowe. z góry wam wszystkim dziękuję
      • Gość: pixi Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: 195.94.222.* 17.12.03, 08:46
        I tak trzymaj, 5 kilo na pewno nie schudniesz, ale 1 na pewno. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      • Gość: rudzina Zadna soja - jedz mieso! IP: 62.233.129.* 17.12.03, 14:51
        Fakt ze soja zawiera duzo bialka i jest bardzo zdrowa, ale lepsze jest zwykle
        mieso, to wlasnie bialko zwierzece pozwala schudnac szybciej bo na jego
        przyswojenie organizm zuzywa wiecej energii. POzatym soja jest jak juz ktos
        pisal panierowana wiec tluszcz ciagnie jak cholera. Polecam Ci raczej (jesli
        bardzo lubisz soje) kostke sojowa ktora sie gotuje w bulionie (pol kostki
        bulionu wolowego knorra to tylko 15 kcal podczas gdy lyzka oleju (a smazysz na
        wiekszej jego ilosci) to jakies 5 razy wiecej kalorii).

Z jogurtami tez bym uwazala. Jedz tylko te 0%, inaczej to nie ma sensu. Duzy
        jogurt owocowy ma ok 400 kcal, zwlaszcza ze jest slodzony i jeszcze na tlustym
        mleku. Polecam raczej jogurty naturalne, dodaj troche platkow owsianych i
        rodzynek. Syci na dlugo i jest bardzo zdrowe.

I jedz jaja. Jedno gotowane ma tylko 88 kcal a jest bogatym zrodlem witamin i
        syci na dlugo.
        • setorika Re: Zadna soja - jedz mieso! 17.12.03, 14:56
          Słuchajcie, do Sylwestra zostało dokładnie 2 tygodnie, więc sądzę, że ta
          dyskusja dotyczy diety i sposobów odżywiania się. Czytałam wszystkie posty,
          gratuluję rekordzistkom, ale proszę nie mieszjcie w głowie Monice, że uda jej
          się do Sylwestra. Moniko, jeślki masz duzą nadwagę, to radykalna zmiana
          odżuywiania się + ruch może dać takie efekty, ale jeśli jak połowa kobiet w
          Polsce planujesz retusz figury przed wyjściem i w zasadzie wyglądasz OK, to nie
          łudź się. Pozdrawiam.
    • Gość: pixi Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA IP: 195.94.222.* 17.12.03, 08:50
      I radziłabym Ci makaron razowy zamiast ryżowego, kotlety sojowe panierowane mp. w płatkach owsianych
      a nie w tartej bule i smażone na odrobinie oliwy. Niezła jest zupa kapusciana (biała kapusta, cebula, papryka,
      seler naciowy, koncentrat pomidowy, bez soli). Można jeść do woli, a nie tuczy.
    • bubster Re: JAK SCHUDNĄĆ 5 KILO DO SYLWESTRA 17.12.03, 11:35
      schudłam kiedyś 15 kg w 2 miesiace
      z czego 10 kg w miesiac
      5 kg w pierwsze kilka dni
      z tm że CAŁY DZIEŃ 7 - 9 godzin uprawiałam sport
      wagę utrzymuję (z wachaniami około 2 kg) do dzisiaj - ponad 2 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka