hotally 22.07.09, 21:55 Wiem, że wszystkie produkty, które są w Naszych drogeriach są tam tańsze, ale pytam o PEREŁKI, coś czego u Nas nie ma, koniecznie naturalne, po prostu BOSKIE ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 22.07.09, 22:24 mam zamiescic cala liste? ;) ogranicze sie do paru pozycji: Aveda - BOSSSSKIE kosmetyki dla wlosow Kiehl's - produkty do cery i skory ciala, takze wlosow ale wole Avede Thymes - super kremy do ciala i rak Gianna Rose - kremy do rak, mydla ze az sie je chce zjesc ;) oraz rozne firmy z gatunku farmiarsko-gospodarczego, np. Burt's Bees; osobiscie nie lubie tych produktow i nie uzywam, ale informuje aby bylo fair ;) najlepsza jednak na rynku amerykanskim firma naturalna jest z Australii - Jurlique - maja wlasna siec butikow i sprzedaja takze przez internet oraz w domach towarowych; oraz firma brytyjska Jo Malone, tez ma wlasne butiki ale zawsze znajdziesz jej towary w kazdym wiekszym sklepie typu Saks czy Nordstrom wiele drogerii ma takze Dr. Hauschka, tez nie amerykanski ale naturalny Korres - super produkty, tyle ze to greckie, moze w Europie bedzie taniej w ogole, OSZALEJESZ jak wejdziesz do drogerii... sama nie bedziesz wiedziala od czego zaczac zakupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 22.07.09, 23:07 dzieki ;))))) nie mogę się doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 23.07.09, 21:40 już chyba nie ma bardziej żenującego sposobu żeby się pochwalić wyjazdem do hameryki, brawo Ally. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 24.07.09, 02:19 w hameryce juz byłam :) zeby Twoja zlosliwosc miala sens, musialabys miec dowod ze co miesiąc zakładam tego typu wątki, bo gdzies jade... więc odbij... Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 24.07.09, 02:52 bylas?a na swoim blogu mowisz ze dopiero jedziesz na swoje mymarzone wakacje?to jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Kiehl's 24.07.09, 09:05 dalam sie skusic i odradzam szampony i zel do mycia twarzy. na poczatku bylam bardzo zadowolona, ale potem wyladowalam u dermatologa. bardzo fajny natomiast jest gommage do ciala o zapachu kokosowym. wbrew temu, co glosi ich reklama, Kiehl's ma sie tak do kosmetykow naturalnych jak kwiatek do kozucha. zobacz sklad : sama chemia ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kiehl's 24.07.09, 20:57 > dalam sie skusic i odradzam szampony i zel do mycia twarzy. na poczatku bylam > bardzo zadowolona, ale potem wyladowalam u dermatologa to bardzo dziwne, bo ja uzywam tych kosmetykow od cwierc wieku i bardzo je lubie - zreszta, firma dawno by padla gdyby powodowaly jakies problemy, bo Kiehl's wyrosl z przydomowej apteki, obslugujacej pare okolicznych ulic i przez prawie stulecie polegal wylacznie na ich sasiedzkiej klienteli jestes pewna ze to te szampony i zel byly przyczyna klopotow? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kiehl's 24.07.09, 22:21 o tak, jestem pewna, bo po odstawce wszystko wrocilo do normy. dostalam cholernego lupiezu z takim swedzeniem skory, ze zastanawialam sie czy jakies pchly mnie nie napadly. i z twarza to samo : wysuszona skora i pelno takich czerwonych plamek. ta reakcja nie nastapila natychmiastowo, ale wystarczylo zmienic szampon i odstawic zel, zeby skora wrocila do normalnego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kiehl's 25.07.09, 15:40 hmmm... kazda reakcja jest oczywiscie indywidualna jaki konkretnie to byl szampon? bo Kiehl's robi ich kilka, nawet takie dla psow i koni, ;) warto wiedziec czy ktorys z nich istotnie nie jest za ostry w temacie chemii, to wprost obustfiam te toniki do twarzy w ktorych plywaja cale paczki roz, maliny, truskawki, mlecze, jakies klacza i inne byliny - chyba jedyny producent na swiecie ktory laduje tyle widocznej biologii w swoje produkty Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kiehl's 25.07.09, 15:55 mialam tonik z platkami roz, rzeczywiscie niespotykany i o cudownym zapachu. a szmpon, ktory mnie uczulil to szampon zageszczajacy (volumizing chyba ;) , pachanial lekko cytrusami. wlosy geste-niesmowity rezultat, ale skora.... no, skandal :( Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kiehl's 25.07.09, 16:04 chyba go nigdy nie uzywalam, ale jest w sprzedazy - wiec chyba to byl problem indywidualny no coz, zdarza sie w najlepszej rodzinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korneliapl Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 23.07.09, 23:34 o tym samym pomyslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Jakie naturalne kosmetyki warto przywiezc z U 24.07.09, 09:06 fajnie, ze skupilas sie na tematyce forum :) Odpowiedz Link Zgłoś