natella 25.07.09, 20:31 Który podkład Vichy jest lekki, ale ma dobre właściwości kryjące? Nie lubię uczucia maski na twarzy. Z tego co wiem są to drogie podkłady, więc czy warte są swojej ceny? Jak je oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: podkłady Vichy 25.07.09, 21:40 Jak dla mnie to tylko reklama i sztab profesjonalistów od niej, próbki, badania, itp. Produkty są nic nie warte, podrażniają. Odpowiedz Link Zgłoś
popielasia Re: podkłady Vichy 25.07.09, 22:18 Jeżeli masz cerę suchą lub normalna to bardzo ale to bardzo polecam Ci podkład "Vichy Jedwabisty". Jest bardzo lekki, rzadki, ale super kryje i nie robi maski. Jest też bardzo wydajny, próba starczała mi na 3 użycia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: podkłady Vichy 25.07.09, 22:38 Ja mam mieszaną i najlepszy podkład, który miałam to właśnie Vichy Normal Teint. Faktycznie nie zatyka porów! Ale jeśli chcesz mieć naprawdę dobrze kryjący podkład, to polecam ci z czystym sumieniem Revlon Color Stay! Podobna cena a efekt powalający! Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: podkłady Vichy 25.07.09, 22:45 I jeszcze jedno, odradzam Vichy Aera Teint, nie wart swojej ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: podkłady Vichy 26.07.09, 08:37 oprócz dermablendu, podkłady vichy są niezłe, choć nie do końca warte swoich cen (ten problem dotyczy nie tylko vichy). jeśli ma być bez uczucia maski, to można przetestować normatient i aera tient (wersja matowa lub nie-matowa) Odpowiedz Link Zgłoś
natella Re: podkłady Vichy 26.07.09, 19:16 Color Stay odpada całkowicie. Miałam i coś mi nie pasuje. Jakoś tak sztucznie i dziwnie na mojej twarzy wygląda. Dlatego ciągle szukam ideału ... Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdale92 Re: podkłady Vichy 26.07.09, 19:18 Polecam Vichy Normateint . Dobrze kryje ale waży / warzy [ ? ] się na twarzy . Odpowiedz Link Zgłoś