Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Okuka: Stanew uciekł jak szczur

17.04.03, 18:10
    No i jaka miła atmosfera w Legii...
    A Stanew tak kochał Legię...

"Największe pretensje mam do Radostina Stanewa. To swołocz, nie człowiek.
    Spie... z Legii w ostatnim momencie, jak szczur. I zostawił nas na lodzie. A
    to Legia podała Bułgarowi rękę, gdy Wisła po testach pogoniła go. Ja
    przygarnąłem Stanewa niczym bezdomnego psa. I jak się odwdzięczył? Zdradził,
    gdy tylko dostał parę dolarów więcej" - powiedział Okuka.

"Dlatego żałuję, że przyczyniłem się do jego wypromowania. Oszukał mnie,
    powiedział jeszcze w czasie ostatniego obozu, że zostanie w Legii. Dlatego
    wystawiałem go w sparingach. A mogłem ogrywać Boruca i szukać wartościowego
    dublera. Za kłamstwo, głupiego Bułgara spotka jeszcze w życiu kara" - dodał
    Okuka.

Obserwuj wątek
      • bzyk7 Stanew: Zarajczyk i Okuka grozili mi 17.04.03, 18:26
        No to znowu widzimy jaka jest prawdziwa atmosfera w Legii.

"Działacze Szinnika zaproponowali mi bardzo korzystne warunki. Chciałbym za
        jakiś czas wrócić do Legii. Nie wiem tylko, czy ludzie rządzący tym klubem też
        by tego chcieli" - powiedział Stanew.

"Działacze Legii wymusili na mnie, abym zrezygnował z premii za mistrzostwo
        Polski i z dwóch miesięcznych rat kontraktowych. To nie powinno mieć miejsca w
        tak znanym klubie jak Legia. Miałem dość kłamstw ze strony działaczy. Szefowie
        nie ruszyli d..., aby polepszyć sytuację finansową klubu" - dodał.

"O odejściu do Szinnika powiadomiłem Zarajczyka dużo wcześniej. Odbyliśmy
        rozmowę telefoniczną. On mi groził sądem, straszył adwokatem, sankcjami w FIFA
        i UEFA. Tyle, że to wszystko było bezpodstawne. Do wszystkiego jeszcze wtrącił
        się trener Okuka. Powiedział, że jak tak sobie po prostu nie odejdę. Posunął
        się za daleko. Też mi groził" - zakończył Stanew.
      • antykagan Podaj zrodlo tych rewelacji 17.04.03, 19:29
        Czy moglbys zrobic jakis link albo podac zrodlo?
        • bzyk7 Onet.pl 17.04.03, 19:40
          • Gość: :) Al-Jazzeera.com IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 22:00
            Oj Saddamie Hussein juz ci się zródełko pomyliło...
      • Gość: Legionista Ach te twoje kompleksy bzyk :) IP: *.acn.pl 17.04.03, 21:21
        Wytłumacz mi, dlaczego więcej twoich komentarzy dotyczy Legii a nie Wisły?
        Kompleksy!!! Spojrz prawdzie w oczy!!!

Jestes zakompleksiony!
        • Gość: :) Re: Ach te twoje kompleksy bzyk :) IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:59
          Gość portalu: Legionista napisał(a):

> Wytłumacz mi, dlaczego więcej twoich komentarzy dotyczy Legii a nie Wisły?
          > Kompleksy!!! Spojrz prawdzie w oczy!!!
          >
          > Jestes zakompleksiony!

A Ty nie byłbyś zakompleksiony jakby Ciebie wojsko koalicji poszukiwało???
          Nawet nie mógłbyś spokojnie zasnąć bo wydrukowali Twoją podobiznę na kartach
          do gry i w każdej chwili można trafić do "złobka:. Taki to już los kłamców i
          oszustów.
        • michto.77 Re: Ach te twoje kompleksy bzyk :) 17.04.03, 22:18
          Gość portalu: Legionista napisał(a):

Wytłumacz mi, dlaczego więcej twoich komentarzy dotyczy Legii a nie Wisły?
          Kompleksy!!! Spojrz prawdzie w oczy!!!

Jestes zakompleksiony!

Zgadzam się całkowicie.I jeszcze jedno pytanie do bzyka - dlaczego nie
          wypowiedziałeś się dwa tygodnie temu na temat Kaliciaka? Przecież to piłkarz
          Twojej ulubionej Wisełki...
          • bzyk7 ach...jaki ja sadysta... 18.04.03, 18:58

> Wytłumacz mi, dlaczego więcej twoich komentarzy dotyczy Legii a nie Wisły?

Cholera , taki jestem sadystyczny chyba. No nie wiem .. może sadysta musi
            znaleźć sobie jakąś cwe(L)kę?

> Kompleksy!!! Spojrz prawdzie w oczy!!!
            > Jestes zakompleksiony!

Każdy jest zakompleksiony, tylko że ja mam kompleks wyższosci :)

> Zgadzam się całkowicie.I jeszcze jedno pytanie do bzyka - dlaczego nie
            > wypowiedziałeś się dwa tygodnie temu na temat Kaliciaka? Przecież to piłkarz
            > Twojej ulubionej Wisełki...

A co mnie obchodzi Kaliciak? Wisła go automatycznie wyrzuciła. Gdyby Legia
            wyrzuciła bandytów Kucharskich, albo swojego prezesika , który chciał bić
            Groclin, to nawet bym nie pisał. Ale Legia składa sie z takich ludzi...i
            pewnie tego Kaliciaka będą chcieli zatrudnić. ;)
            • Gość: Legionista Re: ach...jakiś ty głupi!!! IP: *.acn.pl 18.04.03, 21:57
              bzyk7 napisał:

> Każdy jest zakompleksiony, tylko że ja mam kompleks wyższosci :)

Masz kompleks... Legii i niższości, taka prawda.

> A co mnie obchodzi Kaliciak? Wisła go automatycznie wyrzuciła. Gdyby Legia
              > wyrzuciła bandytów Kucharskich, albo swojego prezesika , który chciał bić
              > Groclin, to nawet bym nie pisał. Ale Legia składa sie z takich ludzi...i
              > pewnie tego Kaliciaka będą chcieli zatrudnić. ;)

A co mnie obchodzi Kaliciak? Och! Jakiś ty wielki kibic! Według mnie starasz
              się tu pokazac jaki jesteś maczo ale w rzeczywistości jesteś małą kurewką która
              siedzi dzień w dzień przed komputerem i zgrywa mena którego nie interesuje
              Kaliciak (podobno taki kochany przez "najlepszych" kibiców w Polsce!
              • Gość: Legionista Re: ach...kochałeś Kaliciaka, no jasnee!! IP: *.acn.pl 18.04.03, 22:00
                Pewnie wielbiłeś Kaliciaka zanim go wyjebali i nadal masz jago plakat z Bravo
                (twojej ulubionej gazetki), który wisi na ścianie.
              • bzyk7 Re: ach...jakiś ty głupi!!! 19.04.03, 03:34
                No i dlaczego miałbym rozmawiać z idiotą?
      • Gość: Lechita Okuka to cham IP: 218.39.100.* 21.04.03, 13:08
        Widac ze to typowy serbski cham. Gdyby kurwa siedziala w jugoslawi to by pewnie
        strzelal do albanczykow dla przykemnosci. Typowy jugol, w sam raz pasuje do
        Legii, druzyny chamskich pijakow.
        • Gość: kaktus Re: Okuka to cham IP: *.acn.pl 21.04.03, 13:27
          Wypierdalaj, śmieciu. Dostałeś przepustkę z psychiatryka na Wielkanoc?
          • Gość: Lechita Re: Okuka to cham IP: 218.39.100.* 21.04.03, 14:17
            Gość portalu: kaktus napisał(a):

> Wypierdalaj, śmieciu. Dostałeś przepustkę z psychiatryka na Wielkanoc?
            nastepny chamski legionista.
            • michto.77 Re: Okuka to cham 21.04.03, 14:38
              Ty też nie błysnąłeś inteligencją w swojej poprzedniej wypowiedzi.
            • Gość: kaktus Re: Okuka to cham IP: *.acn.pl 21.04.03, 16:09
              Gość portalu: Lechita napisał(a):

> nastepny chamski legionista.

Twoją kulturę znamy tu od dawna, zwracam się tak żebyś zrozumiał, a więc
              wypierdalaj stąd, śmieciu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka