Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Lancome?

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 10:33
Dziewczyny, zamierzam kupić coś z Lancome w strefie bezcłowej, bo uważam, że 60
zł za 400 ml toniku czy mleczka jest atrakcyjna; ale czy warto?
Szukam łagodnych, nawilżających środków (miałam Hydra Zen i byłam b.zadowolona).
Obserwuj wątek
    • Gość: VirtuEla Re: Co sądzicie o Lancome? IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.02, 12:25
      HydraZen ma za zadanie dostarczyc relaksu dla twarzy. Jedynie kuszaco brzmi
      nazwa, to co jest w srodku to duza zawartosc nawilzacza, ktory dziala
      wspaniale na sucha cere.

polecam
      SPF15 Face and Body Lotion with Pure Vitamin E ($21 za 5 uncji) troche drogi
      ale wart ceny.

www.virtuela.de
    • kasiulek Re: Co sądzicie o Lancome? 02.02.02, 23:47
      Ja bardzo lubie Lancome. Ostatnio kupilam na Okeciu zestaw mleczko i tonik do
      cery mieszanej (Clarte) za jakies 100 zl chyba - opakowania maja po 400 ml.
      Poza tym uzywalam kiedys chetnie kremow pod oczy: Vitabolic (zmniejsza ciemne
      kolka pod oczami, z ktorymi bardzo trudno walczyc, i Hydra Zen (mily w uzyciu,
      zelowy, ladnie pachnie i dobrze nawilza).
      Dobre maja tez maseczki i ten zestaw do ciala pachnacy marchewka i pomaranczami
      (Aroma Fit?). Milo pachnie tez ten drugi set z zielona herbata (Aroma Tonic).
      Aha, no i uzywam mascary Extencils Lancome, ktora uwazam za najlepsza (obok
      Longitute L'Oreal)
      • Gość: VirtuEla Re: Co sądzicie o Lancome? IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 21:28
        Aha, no i uzywam mascary Extencils Lancome, ktora uwazam za najlepsza (obok
        Longitute L'Oreal

Extencils jest tak dobra jak wszystkie inne tusze do rzes tej firmy z jednym
        tylko wyjatkiem, akurat Extencils nie podkreca rzes, tak jak to jest napisane
        na opakowaniu czy ulotce. Polecam sprobowac Le Grand Curl L'Oreal, ktorej
        matka jest Lancome.
        Jeszcze moze na koniec dodam taka ciekawostke; dopoki jakis ekskluzywny
        produkt nie znajdzie sie na polkach Lancome, swoja premiere rozpoczyna pod
        nazwa L'Oreal.
        Pozdrawiam
        • kasiulek Re: Co sądzicie o Lancome? 03.02.02, 22:13
          U mnie Extencils podnosi rzesy do gory, calkiem podobnie jak robil to Grand
          Curl L'Oreal, z ktorym rowniez mialam doswiadczenie - nie jakos spektakularnie,
          ale calkiem ladnie na codzien
          • Gość: VirtuEla Re: Co sądzicie o Lancome? IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 22:46
            gratuluje:-)
      • Gość: Anka Re: Co sądzicie o Lancome? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 08:57
        Kasiulek,

dzięki za porady! Ucieszyłam się z pochwały Lancome, bo czasem słyszałam
        niepochlebne opinie. Czekam z niecierpliwością na moje zamówione u koleżanki
        kosmetyki, dziś powinny być! Ze strefy bezcłowej, czyli za 50% wartości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka