Dodaj do ulubionych

DEPILATORY

24.12.03, 15:00
Chciałam kupić sobie depilator, jaki waszym zdaniem jest najlepszy?
Obserwuj wątek
    • marchewunia Re: DEPILATORY 24.12.03, 22:19
      No jaki jaki?:-)
    • marchewunia Re: DEPILATORY 25.12.03, 20:11
      mimo wsio podbijam!
      • skara Re: DEPILATORY 26.12.03, 01:19
        Wątek depilatorów i depilacji już gdzieś tu był. Zastanów się czy w ogóle
        jesteś pewna, że depilator jest Ci potrzebny (nastaw się na paskudne wrastanie
        włosów i bardzo nieładne krostki z tym związane). Jeśli jednak już się
        zdecydowałaś, to ja bym kupowała najtańszy i najprostszy jaki znajdziesz w
        sklepie. To, że jakieś końcówki masujące czy inne cholerstwa zmniejszają ból
        nie jest wg. mnie prawdą, więc po co ładować kasę w jakiś niedziałający bajer.

A tak ode mnie to się jeszcze raz zastanów nad depilatorem, bo nawet jeśli już
        kiedyś próbowałaś to wiedz, że uroczy efekt wrastających włosów nie pojawia się
        po perwszym uzyciu, więc się potem nie rozczarauj (np. po użyciu piątym).
        Powodzenia
        Pozdrawiam
        • marchewunia Re: DEPILATORY 26.12.03, 12:02
          ok dziękuję:-)
        • Gość: monika Re: DEPILATORY IP: *.acn.waw.pl 27.12.03, 10:19
          moze sie pojawia, ale nie u kazdego, ja mam depilator od 4 lat, najtanszy jaki
          byl wtedy w sklepie "Satinelle", depiluje glownie nogi i ani jeden wlosek
          jeszcze mi nie wrosl; to kwestia skory a nie sposobu depilacji....; rownie
          dobrze wloski moga wrastac po goleniu lub woskowaniu
    • Gość: annie Re: DEPILATORY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:33
      Mi żadne krostki się nie robią, włoski nie wrastają, a jedyne co mi przeszkadza
      to fakt, że odrastają nierówno (nie wiedzieć czemu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka