marchewunia 24.12.03, 15:00 Chciałam kupić sobie depilator, jaki waszym zdaniem jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skara Re: DEPILATORY 26.12.03, 01:19 Wątek depilatorów i depilacji już gdzieś tu był. Zastanów się czy w ogóle jesteś pewna, że depilator jest Ci potrzebny (nastaw się na paskudne wrastanie włosów i bardzo nieładne krostki z tym związane). Jeśli jednak już się zdecydowałaś, to ja bym kupowała najtańszy i najprostszy jaki znajdziesz w sklepie. To, że jakieś końcówki masujące czy inne cholerstwa zmniejszają ból nie jest wg. mnie prawdą, więc po co ładować kasę w jakiś niedziałający bajer. A tak ode mnie to się jeszcze raz zastanów nad depilatorem, bo nawet jeśli już kiedyś próbowałaś to wiedz, że uroczy efekt wrastających włosów nie pojawia się po perwszym uzyciu, więc się potem nie rozczarauj (np. po użyciu piątym). Powodzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: DEPILATORY IP: *.acn.waw.pl 27.12.03, 10:19 moze sie pojawia, ale nie u kazdego, ja mam depilator od 4 lat, najtanszy jaki byl wtedy w sklepie "Satinelle", depiluje glownie nogi i ani jeden wlosek jeszcze mi nie wrosl; to kwestia skory a nie sposobu depilacji....; rownie dobrze wloski moga wrastac po goleniu lub woskowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: DEPILATORY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:33 Mi żadne krostki się nie robią, włoski nie wrastają, a jedyne co mi przeszkadza to fakt, że odrastają nierówno (nie wiedzieć czemu). Odpowiedz Link Zgłoś