etna22 03.08.09, 22:03 Mozecie cos polecic? Zwykle zaraz po kapieli zapach sie ulatnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 03.08.09, 22:05 wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 09:08 popieram palmolive spa i dorzucam FA jogurt milk and honey- świetnie nawilża i zapach się dość długo utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 09:13 plyn do kapieli 'Eva natura' len Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 10:00 Żaden nie utrzyma się "dłuuugo", zastosuj po myciu balsam. Z żelem pod prysznic to trochę jak z proszkiem do prania (sorry za porównanie) - sam z siebie nie da zapachu, trzeba zakończyć płukaniem z płynem zapachowym. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 10:21 Tez tak uwazam - zel i balsam z tej samej serii i wszystko pieknie pachnie i dlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 17.08.09, 00:44 jut-ra napisała: > Żaden nie utrzyma się "dłuuugo", zastosuj po myciu balsam. Z żelem pod prysznic > to trochę jak z proszkiem do prania (sorry za porównanie) - sam z siebie nie da > zapachu, trzeba zakończyć płukaniem z płynem zapachowym. Nieprawda. Po niektórych żelach pod prysznic moja skóra pachnie nawet go 6godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 17.08.09, 10:40 issey_miyake napisała: > jut-ra napisała: > > > Żaden nie utrzyma się "dłuuugo", zastosuj po myciu balsam. Z żelem pod pr > ysznic > > to trochę jak z proszkiem do prania (sorry za porównanie) - sam z siebie > nie da > > zapachu, trzeba zakończyć płukaniem z płynem zapachowym. > > Nieprawda. Po niektórych żelach pod prysznic moja skóra pachnie nawet go 6godzi > n. Po jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 11:42 Tesori d'Oriente Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 11.08.09, 14:05 zgadzam sie , dodam jeszcze hermesy Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 11:44 Ja czasem czuję, jak jestem na zakupach, i przechodzą koło mnie kobiety, mój ulubiony żel Palmolive Aroma Therapy (lawendowy, ten fioletowy). Wnoszę po tym, że ma dosyć trwały zapach, skoro przetrwał co najmniej drogę do sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena-anna Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 12:01 Jak dotychczas najwspanialszy gel na jaki trailam to AHAVA mineral wash na bazie mineralow z morza Martwego. Pachbie bardzo luksusowo a w polaczeniu z body balsam pozostawia wspanialy zapach i samopoczucie. Uzywam kosmetykow AHAVA od kilku lat i skora mi sie wcala nie starzeje... wspaniale rezultaty i samopoczucie. Polecam takze face cream, hand cream i feet cream. To sa drogie kosmetyki ale warto, czego nie mozna powiedziec o kosmetykach francuskich. Odpowiedz Link Zgłoś
mychol8a Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 04.08.09, 20:11 Kremowy żel pod prysznic Eva Natura z zieloną oliwką i limonką. Pachnie obłędnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etna22 Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 05.08.09, 12:45 Kupilam zel DOVE w Londynie-pachnial bardzo dlugo-po wieczornym prysznicu jeszcze rano czulam ten zapach-po powrocie do Polski kupilam identyczny zel -niestety tylko z nazwy -wczesniej nie do konca wierzylam ze te same produkty "na zachodzie":-)sa lepsze-a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
nevada87 Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 11.08.09, 12:06 Ja polecam żele z Dove, moje ulubione zapachy to ''Silk Glow'' oraz ''Cream Oil'' o zapachu ''drzewo różane i aromat kakaowy''. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 11.08.09, 12:54 dla mnie najlepsze żele do kąpieli są Z Avonu - choć nie jestem zwolenniczką tych kosmetyków :/ Ale żel emaja dobre - pachnące bardzo, duży wybór zapachów, baaardzo fajne, świetnie się pienią, są wydajne Uwielbiam te zapachy, zmieniam, testuje. Polecam ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 12.08.09, 08:06 cudowny jest żel pod prysznic biothermu eau vitaminee i właśnie jedną z jego zalet jest ekstermalna trwałość zapachu. zresztą cała ta seria jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
mango_mango Re: Dłuuugoo pachnący zel pod prysznic 17.08.09, 00:15 kokosowy yves rocher i wszystkie z body shopa Odpowiedz Link Zgłoś