Gość: Lenka IP: *.chello.pl 28.12.03, 18:06 Julito, jakiś czas temu pisałaś na forum,że kupiłaś nowy szampon Loreala-Non stop Volume.Chciałabym zapytać czy jesteś z niego zadowolona,czy rzeczywiście zwiększa on objętość włosów,poleciłabyś go? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: Do Julity 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:22 Tak, MAM TEN SZAMPON, użyłam może ze trzy razy..teraz stoi na półce w lazience, nie używam bo od jakkiegoś czasu stosuje tylko najzwyklejsze szampony ziołowe.Nowy szampon L'oreala jest bardzo przyjemny w uzyciu, bardzo ładnie pachnie , dobrze sie pieni.Jeśli chodzi o efekt puszystości to rzeczywiście jest, wlosy sa miekkie i lekko odbite od nasady ( takie własnie zadanie ma ten szampon-odbic włosy od nasady)mają ładny połysk.Jest jeszcze oodżywka w tej serii, ale nie uzywałam.Uważam, że warto wypróbowac ten szampon, choć moim zdaniem niewiele różni sie on od tego z ceramidami ( niebieski pasek ) z nieprofesionalnej serii Loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Do Julity 30 IP: *.chello.pl 28.12.03, 18:52 Dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Do Julity 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:03 Nie ma za co;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sasiedzi-ze-slubic Re: Do Julity 30 04.01.04, 17:16 Droga Julitko! Puszczasz się po całym miescie, masz śmierdzące upławy co tam złapałaś kiłę czy hiva ? Odpowiedz Link Zgłoś