czerwiec2 29.12.03, 11:39 czesc mam od słońca pełno piegów na rękach są małe, mniejsze od zwykłych jak się tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ed Re: piegi - jak się tego pozbyć? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.12.03, 11:46 Dziewczyna bez piegów jest jak niebo bez gwiazd.... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec2 Re: piegi - jak się tego pozbyć? 29.12.03, 12:13 piegi są spox pod warunkiem że w umiarkowanej ilości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: piegi - jak się tego pozbyć? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 29.12.03, 21:52 jest tylko jeden sposob, uzywac caly rok w duzych ilosciach kremow z filtrami, ale koniecznie takze z filtrami UVA, same filtry UVB nie pomoga. Efekty widze na wlasnym nosie, zawsze pelnym piegow. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec2 Re: piegi - jak się tego pozbyć? 30.12.03, 09:43 a jak już się zrobiły? one są inne niż te na twarzy, dużo mniejsze, i nie znikają na zimę z nosa i policzków piegi znikają mi na zimę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: piegi - jak się tego pozbyć? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 31.12.03, 05:32 ja takze pisalam o tych co juz sie zrobily, a nie tylko o zapobieganiu, w takim razie stosuj filtry plus kremy wybielajace i kwasy AHA lub kwas retinowy Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec2 Re: piegi - jak się tego pozbyć? 31.12.03, 12:03 możesz jakiś konkretny krem polecić? i podziała na skórę na rękach? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: piegi - jak się tego pozbyć? 04.01.04, 17:49 piegi powstają głęboko w skórze- zwykłe środki wybielające, a nawet zabiegi nie radzą sobie dobrze z piegami. zreszta, nawet, jeśli uda się je usunąć, to pod wpływme słońca znów się pojawia. to walka z wiatrakami- proponuje się przyzwyczaić. na starość zreszta najprawdopodobniej same znikną (ale mogą pojawić sie przebarwienia inngeo rodzaju). Justy Odpowiedz Link Zgłoś