Dodaj do ulubionych

dobry tusz do rzęs

IP: 62.233.155.* 02.02.02, 18:44
Cześć!
Czy mogłybyście mi polecić dobry tusz do rzęs, który by je wydłużał, ale
jednocześnie nie rozmazywał się po kilku godzinach. Wszelkie dotychczasowe
próby kończyły się niepomyślnie - albo w ogóle nie było widać, że użyłam tuszu
(mam naturalnie czarne rzęsy, więc zależy mi na ich wydłużeniu, a nie
zabarwieniu), albo po pewnym czasie większość tuszu znajdowała się pod oczami.
MOŻECIE MI COŚ DORADZIĆ?
Z GÓRY DZIĘKUJĘ:))))
Obserwuj wątek
    • qna1 Re: dobry tusz do rzęs 02.02.02, 19:17
      Ja moge z czystym sumieniem polecic tusz Bourjois: Volume Glamour. Fakt, że
      jest on pogrubiający, ale efekt wydłużenia też jest ładny. Nie znalazłam
      jeszcze lepszego i zawsze do niego wracam, chociaż ceny mu niezłe windują.
    • Gość: Kajtek Re: dobry tusz do rzęs IP: *.acn.waw.pl 02.02.02, 19:48
      A ja wlasnie dokonalam zakupu SUPER tuszu Lancome Extencils. Zreszta nie
      omieszkam tu powiedziec, ze wybralam ten a nie inny, czytajac opinie
      forumowiczek i jestem bardzo zadowolona. Jest on wydluzajacy i podkrecajacy. Mi
      bardzo odpowiada, a nosze soczewki co jest bardzo wazne przy tuszach.
    • Gość: N Re: dobry tusz do rzęs IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 20:07
      Magic style mascara Astora mnie zachwyciła. Najpierw ceną, a potem już było
      tylko lepiej... :-) Gorąco polecam!
    • Gość: Marta Re: dobry tusz do rzęs IP: 10.128.131.* 02.02.02, 20:56
      Ja podobnie jak Kajtek polecam Lancome-Extensils.Używam go od dwóch lat i
      jestem zachwycona.Dior,Estee Lauder czy Gurlein nie umywają się do
      niego.Pięknie wydłuża,nie skleja rzęs i jest bardzo trwały.Trzyma się cały
      dzień bez żadnych poprawek.
      • kasiulek Re: dobry tusz do rzęs 02.02.02, 22:00
        Ja tez uzywam Extencils Lancome:))))))) Kolejna fanka jestem, znaczy sie:)))) I
        jestem BARDZO zadowolona! Mam tez Amplicils Lancome, ale nie jest juz az tak
        dobry jak Extencils.
        Poza tym polecam rowniez Longitude L'Oreal, pieknie wydluza, nie osypuje sie,
        nie kruszy sie, nie zostawia sladow na dolnej powiece.
        Aha, dodam jeszcze, ze tez mam czarne rzesy i nie ma dla mnie znaczenia, czy
        mascara mi je zabarwi.

Pzdr:)))
        • Gość: ell Re: dobry tusz do rzęs IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 22:53
          Kasiulek,a czym się różnią te dwa tusze Lancoma,ja szukam tuszu który mocno i
          widocznie podkreśla oczy,taki który daje efekt sceniczny,sztucznych rzęs
          • kasiulek Re: dobry tusz do rzęs - do ELL 02.02.02, 23:39
            Extencils wydluza, podkreca i lekko pogrubia, a Amplicils ma niby dawac
            efekt 'panoramiczny', czyli wszystko w jednym, a zwlaszcza pogrubiac, ale
            jednak nie specjalnie mu sie to udaje. Nie jest zly, ale lepiej wydluza i
            podkreca Extencils.
            Podobno efekt 'sceniczny' daje Coup de Theatre Bourjois - takie opinie
            slyszalam. Chcialam sprobowac, ale w Niemczech W OGOLE nie ma kosmetykow
            Bourjois (skandal!!!).
            • Gość: Kajtek Re: dobry tusz do rzęs - do ELL IP: *.acn.waw.pl 03.02.02, 09:29
              Kasiulek, podobno Extencils daje efekt sztucznych rzes jak 3 razy je pomalujesz
              tym cudem. Mi osobiscie nie zalezy na tym, wiec nie probowalam, ale jest to
              prawdopodobne.
              • Gość: Asia Re: dobry tusz do rzęs IP: *.magma-net.pl 03.02.02, 12:41
                O, dzięki wielkie za tak szybki odzew! Chyba zdecyduję się na wypróbowanie
                Extencils Lancoma, który ma faktycznie szeroką rzeszę fanek :))))Czy
                mogłybyście mi jeszcze podać granice cenowe tego cudu? Nie chciałabym przeżyć
                szoku w sklepie...
                • Gość: Marta Re: dobry tusz do rzęs IP: 10.128.131.* 03.02.02, 13:02
                  Tusz Extensils kosztuje (w zależności od perfumerii) ok. 110-120 zł.
                  • Gość: Kaja Re: dobry tusz do rzęs IP: *.magma-net.pl 03.02.02, 13:17
                    N, mogłabyś coś więcej napisać na temat polecanego przez Ciebie Magic style
                    mascara Astora? Czy ten tusz wydłuża rzęsy? I ile mniej więcej kosztuje?
                  • Gość: ixi Re: dobry tusz do rzęs IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.02.02, 16:17
                    Ja tez kocham Extencils!!! Ale niestety dostałam na niego uczulenia i juz
                    drugigo takiego nie spotkałam. Pięknie wydłuża, nie skleja rzęs, rzęsy
                    wygladają po prostu jako naturalnie dlugie. Oddałam go siostrze, ją znajomi się
                    pytali czy robi henne.
                    • kasiulek Re: dobry tusz do rzęs 03.02.02, 22:25
                      Ja za Extencils i Amplicils placilam 40 marek przed swietami, czyli jakies 80
                      zl - Niemce maja taniej!
                      • Gość: VirtuEla Re: dobry tusz do rzęs IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 22:53
                        na calym niemal swiecie tzw. Department Stores maja identyczne ceny jesli
                        chodzi o renomowane produkty a przedewszystkim kosmetyki. W Polsce wszystko
                        jest inne a szczegolnie ceny. Szkoda.
                        • Gość: Anka Re: dobry tusz do rzęs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 01:53
                          Przeżyłam szok zachwytu, gdy dałam się namówić na rewelacyjny Shiseido! No nie
                          da się opisać! Tusz podkręcajacy i cudnie podkreślajacy oczy. Wybrałam ciemno
                          zielony, tak głęboko zielony, że trudno odróżnić czy to czerń czy oberżyna. No
                          i te drogie mają też to do siebie , że starczają na rok a nie na 3 miesiące!!!!
                          Gorąco polecam!!!
                          • yagna Re: dobry tusz do rzęs 07.02.02, 11:52
                            A jak dokładnie się on nazywa?
                          • Gość: Anka Re: dobry tusz do rzęs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 23:18
                            Dokładnie nazywa się The Makeup ( tak, tak!) Curl Mascara Courbe Cils, a po
                            naszemu Podkręcający tusz do rzęs. I jeszcze ten mój kolor to Bronze Green C3.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka