babjaga 22.08.09, 18:25 Witam, jestem ciekawa czy któraś z Was stosuje kub stosowała krem do twarzy Bio Xet. Czy daje jakieś rezultaty? Pieniądze duże i zapach jakby depilatora w kremie (trochę tylko delikatniejszy). proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_1 Re: bio xet 04.09.09, 13:41 Moja kuzynka stosuje do twarzy już jakiś czas i zaczynają być widoczne efekty..Chyba dobrze rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka203 Re: bio xet 11.09.09, 12:30 Równiez jestem ciekawa efektów.Morelko moze w przynlizeniu znasz czas w jakim kuzynka stosuje ten krem, ze juz efekty widac? A moze bys mogla zpaytac ile czasu stosuje dokladnie ze juz efekty widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
regina69 Re: bio xet 11.09.09, 10:30 Ktoś stosował??? Również ciekawią mnie efekty? Czy podrażnia skórę twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
babjaga Re: bio xet 08.11.09, 21:46 Stosuję 3 miesiąc, efekty bardzo marne. A w ulotce i reklamach, które lecą w TV gadają o efektach. W ulotce zalecają stosować dłużej niż 3 miesiące, ale już po krótszym czasie miała być poprawa, a tu figa. Stosuję rano i wieczorem. A zapach okropny, chyba że ktoś lubi depilatory w kremie. Ja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś