malgosiakruk 21.08.08, 01:15 osobiscie kupuje zabawki drewniane na bulubulu.pl, ale szukam innych sklepów - możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola38wawa Re: szukam zabawek z drewna 27.12.08, 16:57 Witam. Ja przez przypadek odkryłam fajniejszą stronę. Mają tam spory asortyment zabawek z drena i wilu producentów. Śmiesznie też podzielili to na kategorie. Zamówiłam jedną z zabawek dla mojego synka, kolorowego ślimaka na kółkach, jest naprawdę super! Zabawka wykonana perfekcyjnie, szybki konktakt ze strony sprzedawców i szybka przesyłka. Mały jest zachwycony. Wejdź na tę stronę, drewniane zabawki www.ciuchciuch.pl/, a tu link do drewnianego ślimaka, którego kupiłam :) www.ciuchciuch.pl/Slimak-14.html Odpowiedz Link
ha_hania Re: szukam zabawek z drewna 28.05.09, 20:17 Cześć! Odkryłam nowy sklep dlapociech.pl na Białołęce. Dopiero się otworzyli. Sporo mają drewnianych zabawek... kolejki, układanki, klocki, labirynty, instrumenty... Co prawda strona w budowie. Ale co już tam jest, no i zawsze na Ekspresową można skoczyć. Powodzenia! Odpowiedz Link
filipetto1 Re: szukam zabawek z drewna 29.06.09, 22:17 Sprawdź sklep bumzabawki.pl znajdziesz tam tylko najlepsze i najładiejsze zabawki drewniane Odpowiedz Link
kam_aaa Re: szukam zabawek z drewna 04.08.09, 12:03 Ale za jaką cenę... :( a dla pociech.pl mają zabawki drewniane z przystępnych cenach. Niesamowicie podoba mi się kolorowa, drewniana zjeżdżalnia dla samochodów, no i pchanki świetne. Na pewno kupie! Odpowiedz Link
tenzwarszawy Re: szukam zabawek z drewna 02.09.09, 18:03 a ja się zastanawiam, zy ktoś jeszcze produkuje takie galgankowe laleczki jam z filmu "9" Tima Burtona? www.eksperyment9.pl Fajnie byloby takie mieć. Odpowiedz Link
kobieta_pracujaca888 Re: szukam zabawek z drewna 16.10.09, 13:36 Witam, szukałam dla pociech zabawek drewnianych i chciałabym wszystkim polecić firmę niemiecką Eichorn. Są to te nieliczne zabawki NIE produkowane w Chinach. Cena jest troszeczkę droższa ale za jakość się płaci - tak samo w przypadku klocków LEGO. Zabawki Eichorn należą do edukacyjnych naprawdę gorąco polecam. Osobiście kupuję w sklepie markowy sklep z zabawkami , zabawki drewniane Polecam Dorota Odpowiedz Link
piotrpegaz Klocki drewniane 03.05.10, 22:15 Ja polecam klocki drewniane: www.bawik.pl/c,pl,14_26,1,1,0,long,drewniane.html Szczególnie polecam klocki JENGA, ostatnio reklamowane w TV, świetna zabawa, ale ostrzegam, dla CIERPLIWYCH :) Odpowiedz Link
agnopka Re: szukam zabawek z drewna 05.11.09, 19:40 Hej, sklepem gdzie znajdziesz dużo zabawek drewnianych jest drewniaczek.eu Sklep jest w Warszawie, więc można odebrać też osobiście (ursynów). Jeśli interesuje Cię inna część Warszawy - współpracują też z innymi sklepami. Agnieszka www.DzieckowCentrum.pl Odpowiedz Link
tatusiek83 Re: szukam zabawek z drewna 07.11.09, 16:08 Ja kupuje na www.zabawkidrewniane.eu sklep i obsługa z prawdziwego zdarzenia, duzo promocji a wyroby na prawdę wysokiej klasy. Pozdr Odpowiedz Link
szalonaaldona Re: szukam zabawek z drewna 28.05.10, 08:08 Zabawki z drewna nie są u nas doceniane, a szkoda. Tu czasami mają śliczne zabawki z drewna www.zabawki-szkrabolandia.pl/ Odpowiedz Link
ola7210 Re: szukam zabawek z drewna 09.06.10, 13:21 Ja polecam sklep www.dodado.pl = www.polskiezabawkidrewniane.pl. Kupowałam już kilka razy.. Produkty naprawdę dobrej jakości, ciekawe, przesyłka sprawna.. POLECAM :) Odpowiedz Link
akwarium.2 Re: szukam zabawek z drewna - DODADO 11.06.10, 12:13 Znam DODADO.pl :) Zamawiałam już klocki, konika bujanego.. Najbardziej dzieciakom podobały się PCHAJKI KACZKI. Zabawne człapiące kaczory ślicznie malowane. Tez plecam ten sklep. Tam, co cenne, są tylko POLSKIE! zabawki drewniane bez chińszczyzny. Odpowiedz Link
1nikola90 Re: szukam zabawek z drewna 23.11.10, 20:56 Fajne drewniane zabawki są z IKEA. Jeśli ktoś nie ma tego sklepu "pod nosem" zobaczcie na dzidziula.pl widziałam tam zabawki i inne rzeczy dla dzieci z IKEA. Sama też często kupuję zabawki z drewna. pozdrawiam Odpowiedz Link
onarodzicielka Re: szukam zabawek z drewna 24.11.10, 09:57 Genialne zabawki produkuje hiszpańska GOULA. Trudno znaleźć je na rynku naszym. Są dosłownie w kilku sklepach w Warszawie i w necie na www.bawimy-tulimy.pl. Odpowiedz Link
martuska300 Re: szukam zabawek z drewna 17.03.11, 09:29 Proszę sprawdzić na stronie swiatmatki.pl/26-zabawki-drewniane -można znaleźć zabawki z serialu Tomek i przyjaciele, drewniane figurki Play Town itp. Odpowiedz Link
martinix Re: szukam zabawek z drewna 05.04.11, 14:08 Polecam ręcznie malowane zabawki Boikido: www.bystrzaki.pl/producers/6 Odpowiedz Link
natalix007 Re: szukam zabawek z drewna 19.04.11, 00:45 Ja ostatnio kupowałam tutaj. Co prawda nie kupowałam drewnianych zabawek, ale widziałam, że mają też takie: berney-toys.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
agooglea Re: szukam zabawek z drewna 22.04.11, 21:20 Polecam www.Korniczek.pl bardzo dobry kontakt i ceny :) Odpowiedz Link
elizka83 Re: szukam zabawek z drewna 18.05.11, 20:22 Witam, mogę polecić fajny sklep z zabawkami z drewna są to: klocki, kolejki, puzzle, do pchania, do ciągnięcia i inne. Zabawki są solidnie wykonane i niedrogie, sama tam zamawiam dla mojego maluszka. Ten sklep to www.dobrezabawkidladzieci.pl Odpowiedz Link
beata.1983 Re: szukam zabawek z drewna 24.06.11, 11:15 ostatnio natknęłam się na www.blo-toys.com, cena lekko powala, ale podobno ręcznie wykonywana z certyfikatem oryginalności i podpisem autora, i z Polski;) to na przykład na prezent idealna. tylko na razie w zamówieniu przedsprzedażowym:/ ale chyba warto śledzić:) Odpowiedz Link
dils Re: szukam zabawek z drewna 03.07.11, 14:12 Polecam stronę www.dils.com.pl. Znajdziesz tam śliczne domki i mebelki dla lalek (również polskich producentów), zabawki dla niemowląt, klocki, układanki i inne. Polecam, tym bardziej, że bardzo tanio! Odpowiedz Link
ds-s Re: szukam zabawek z drewna 03.07.11, 14:48 znalazłam fajny sklepik www.dils.com.pl, mają tam fajne domki i mebelki dla lalek z drewna, ku mojemu zdziwieniu, produkowane w Polsce :) a nie w Chinach Odpowiedz Link
brzydka_malwina Re: szukam zabawek z drewna 17.07.11, 19:49 Ciekawy artykul wikiipedia.pl/org/zabawki_z_drewna Odpowiedz Link
brzydka_malwina Re: szukam zabawek z drewna 17.07.11, 19:50 wikiipedia.pl/org/zabawki_z_drewna Odpowiedz Link
zawszehenia Re: szukam zabawek z drewna 22.09.11, 09:29 jeśli jesteś z Poznania to polecam nowy sklep z zabawkami z drewna, w dodatku tylko polskimi - tak deklarują, że mają tylko naszych producentów. sporo pchanek -tych na kijku, klocki, łóżeczka dla lal, taki dzięcioł co schodzi po kiju itp. ceny jak na moje oko bardzo ok, jak kupisz w necie+transport to w tym sklepie jest taniej podobno strona też będzie, na razie jest sklep prezenciarnia-jo.otwarte24.pl/ ale tam tylko trochę, dopiero się rozwija, na allegro tez działaja ale nie zapisałam nicka aaa, ten sklep jest w pasażu różowym, nazywa się Prezenciarnia, obok ma być sklep z Lego Odpowiedz Link
asiek-asiek Re: szukam zabawek z drewna 24.09.11, 14:41 a ja znalazłam takie coś: sklep.drewnianepuzzle.pl/ zamówiłam dwie układanki - muszę powiedzieć, że ciekawe. na dodatek dobrze wygląda na półce :) no i jest z Polski Odpowiedz Link
naji1 Re: szukam zabawek z drewna 24.09.11, 15:07 a co powiecie na zabaweczki ze sklepy www.dils.com.pl , mnóstwo polskich produktów, świetnej jakości, ekologiczne, a do tego ten sklepik jest najwyraźniej nastawiony na rozwój i edukację dziecka! Odpowiedz Link
naji1 Re: szukam zabawek z drewna 22.09.11, 21:23 ja polecam sklepik internetowy dils.pl, mają swietne opinie też na allegro Odpowiedz Link
natalixirl Re: szukam zabawek z drewna 02.10.11, 17:37 ja ostatnio kupiłam klocki drewniane w sklepie Berney-toys.pl , jestem bardzo zadowolona. w 100 % mogę polecić ten sklep. z tego co widzę mają też inne drewniane zabawki berney-toys.pl/pol_m_Drewniane-zabawki-161.html Pozdrawiam Odpowiedz Link
forumdlamnie Re: szukam zabawek z drewna 10.10.11, 13:13 Ja polecam sklep: usmiechmalucha.com.pl/, posiadają bardzo duży wybór zabawek drewnianych, jak również szeroką gamę innych edukacyjnych zabawek. Robiłam już kilkakrotnie u Nich zakupy, zawsze jestem bardzo zadowolona! Polecam! Odpowiedz Link
witoldowski Re: szukam zabawek z drewna 10.10.11, 16:29 czy ktoś kupował już zabawki w sklepie dils.com.pl? mają świetne opinie na allegro, i ciekawą ofertę ale ciekaw jestem innych opinii? Odpowiedz Link
naji1 Re: szukam zabawek z drewna 11.10.11, 09:46 ja kupowałam i nadal okazjonalnie kupuję i polecam! Odpowiedz Link