Dodaj do ulubionych

No i mnie zabanowała....

16.04.05, 00:42
Wracam z nart, chcę wejść na forum z cenzurą, a tu kicha. Mam bana. Adminka mnie zabanowała "za zaniżanie poziomu forum i zakładanie wątków personalnych". Tak jakby ja jedyna je zakładała. Raz mi się zdarzyło, a kochanicy z 10 i jakoś nie wyleciała. Cóż, tak się na tamtym forum traktuje osoby zadające niecodzienne pytania. Wierzący nie potrafią rozmawiać... Większość z nich...To jak oni mogą nawracać, skoro zwyczajnie rozmawiać nie potrafią?
Obserwuj wątek
    • filipinkachgo Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 00:55
      moze TY nie potrafisz rozmawiac? generalnie opiera sie to na zasadzie, ze
      ludzie twego pokroju(choc moze nie wsyscy) urzadzaja sobie kpiny z wierzacych i
      akurat z Papieza i zwiazanego z jego smiercia zalu i smutku! moze dlatego masz
      bana ???? wiedz o tym ze podlosc i bezdenna glupota nigdzie nie jest mile
      widziana a tym bardizej brak szacunku dla zmarlego. obrazasz zapewne czyjes
      uczucia, wiec nastepnym razem pomysl o tym zanim zaczniesz wypisaywac farmazony
      brzydka kasiu!
      a tak na marginesie, twoj nick okresla ciebie? hahahah zalosni ludize zyja na
      tym swiecie!

koniec!

brzydka_kasia napisała:

> Wracam z nart, chcę wejść na forum z cenzurą, a tu kicha. Mam bana. Adminka
      mni
      > e zabanowała "za zaniżanie poziomu forum i zakładanie wątków personalnych".
      Tak
      > jakby ja jedyna je zakładała. Raz mi się zdarzyło, a kochanicy z 10 i jakoś
      ni
      > e wyleciała. Cóż, tak się na tamtym forum traktuje osoby zadające
      niecodzienne
      > pytania. Wierzący nie potrafią rozmawiać... Większość z nich...To jak oni
      mogą
      > nawracać, skoro zwyczajnie rozmawiać nie potrafią?
      • brzydka_kasia Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 00:59
        Ja jak najbardziej potrafię rozmawiać nie obrażając nikogo. Ja się twojej ksywki nie czepiam. Poza tym rozmawiajmy mertyorycznie, wymieniajmy poglądy, opinie, a nie inwektywy. Jesteś typowym przykładem klapkookiego wierzącego.
        • filipinkachgo Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 01:09

to byl komentarz dot. ludzi ktorzy zarty se robia z wiary! troche odnosil sie
          do ciebie, gdyz pisalas ze twoj post zostal zbanowany, ze ludzie wierzacy nie
          potrafia rozmawiac! uwierz mi, ze potrafia i chca! wiesz tylko razi ich to, ze
          inni nie szanuja ich wiary. cos takeigo napisala ze cie zdeletowali!?

a nick mozesz miec jaki chcesz, sorry ze sie czepnelam!
          brzydka_kasia napisała:

> Ja jak najbardziej potrafię rozmawiać nie obrażając nikogo. Ja się twojej
          ksywk
          > i nie czepiam. Poza tym rozmawiajmy mertyorycznie, wymieniajmy poglądy,
          opinie,
          > a nie inwektywy. Jesteś typowym przykładem klapkookiego wierzącego.
          • brzydka_kasia Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 01:15
            Cieszę się, że poskromiłas swe rumaki i nie pędzisz już do ataku.

Com napisała? Po prostu pisałam różne nieprawomyślne rzeczy. Sama nie wiem co, bo nie dostałam konkretnego powodu zabanowania mnie. Poza tym, co już napisałam, ale to ogólniki. Ale nie ma wielkiej straty. Oni tam się kiszą we własnym sosie. Tu się będę udzielać, z nadzieją, że i wierzący tu czasem wpadną. Najgorsze jest forum potakiwaczy.
            • filipinkachgo Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 03:03
              a moge spytac czy ty wierzysz? tak z ciekawosci!

kazdy ma prawo wyboru czy wyznania czy nawet nie wierzenia w nic

brzydka_kasia napisała:

> Cieszę się, że poskromiłas swe rumaki i nie pędzisz już do ataku.
              >
              > Com napisała? Po prostu pisałam różne nieprawomyślne rzeczy. Sama nie wiem
              co,
              > bo nie dostałam konkretnego powodu zabanowania mnie. Poza tym, co już
              napisałam
              > , ale to ogólniki. Ale nie ma wielkiej straty. Oni tam się kiszą we własnym
              sos
              > ie. Tu się będę udzielać, z nadzieją, że i wierzący tu czasem wpadną.
              Najgorsze
              > jest forum potakiwaczy.
    • niedzwiedziczka Droga brzydka_kasiu 16.04.05, 08:28
      Od kilku dni wchodzę na to forum, żeby właśnie podyskutować. I co? I nie widzę
      wątku, w którym mogłabym to robić. Większość z nich to wyśmiewanie się bądź z
      wierzących, bądź z osoby Papieża. No to o czym ja mam dyskutować? Nikt nie lubi
      być wyśmiewany albo rozpoczynać dyskusji z pozycji z góry przegranej (bo i tak
      wszyscy lepiej wiedzą...). Rozpoczęłam kiedyś ciekawą dyskusję z bloodysunday.
      On ją przerwał. Dyskusja zakłada, że obydwie strony traktowane są równorzędnie.
      I polega na tym, że jeden mówi, drugi słucha, ale potem ten pierwszy też
      wysłuchuje drugiego.
      • 0golone_jajka Re: Droga brzydka_kasiu 16.04.05, 10:25
        Jeśli nie widzisz odpowiedniego wątku SAMA możesz go założyć i przekonać się co tu ludzie mają do powiedzenia. Faktem jest, że kilka osób na tym forum tworzy watki wybitnie prowokacyjne i dyskusja z takimi osobami może być bezcelowa, ale są też osoby gotowe normalnie porozmawiać.
        Inna rzecz, że większość bywalców tego forum raczej nie pała miłością fo Jp2 Glempa i ich firmy...
        • kochanica-francuza Re: Droga brzydka_kasiu 16.04.05, 14:21
          0golone_jajka napisał:

> Jeśli nie widzisz odpowiedniego wątku SAMA możesz go założyć i przekonać się
          co
          > tu ludzie mają do powiedzenia.
          Tak się składa,że ona chyba zalożyła?
          • reniuszka Re: Droga brzydka_kasiu 16.04.05, 17:19

Na to już nie odpowie, bo masz rację.
    • abstrakt2003 Re: No i mnie zabanowała.... 16.04.05, 17:43
      My nikogo nie nawracamy.
      PS
      A może jednak....
      Zostanę wirtualnym misjonarzem na forum jajca
      PS
      Cóż za absurd!