Gość: mcz IP: *.comnet.net.pl 14.03.08, 17:41 dziś dostałem zawiadomienie z Neckermanna o wprowadzeniu jakiś dopłat paliwowych i mam dopłacić po 77 zł od osoby. Dostał ktos podobne pismo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dana J. Re: dopłaty lotniskowe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.03.08, 21:24 Ja lecę z neckermannem, dopiero w czerwcu! no, no, tego nie było jeszcze w tej firmir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcz dopłaty paliwowe IP: *.comnet.net.pl 15.03.08, 07:28 ja lecę jeszcze później bo w lipcu, pierwszy raz od 9 lat skorzystałem z usług BP i szlag mnie trafia bo przedstawicielka Neckermanna zapewniała mnie że cena jest ostateczna a po dwóch tygodniach przychodzi mi podwyżka za jakieś dopłaty paliwowe... Ciekawe ile jeszcze do lipca będe musiał dopłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian.n Re: dopłaty paliwowe IP: *.chello.pl 16.03.08, 21:05 a to dosc dziwne,ze necermann takie ma zagrywki...a niby takie dobre,to juz w polskich innych biurach nie ma takich numerow,a w umowach jest napisane,ze gwarancja ceny,bez zadnych doplat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcz Re: dopłaty paliwowe IP: *.comnet.net.pl 17.03.08, 16:30 no właśnie. Następnym razem poszukam biura które daje gwarancje ceny, bo teraz to już musztarda po obiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: do Dany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 16:35 dwa razy lecialm z neckermannem i za kazdym razem dodatkowo musieiśmy płacić ,t.z.w "opłata paliwowa"...raz to było z last minute,więc nie m gwarancji ceny ale innym razem wczasy wykupiłam pod koniec stycznia a wylot do heraklionu był na początku lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: dopłaty lotniskowe 14.03.08, 23:56 Na ile się orientuję dotyczy to przede wszystkim linii czarterowych ( Centralwings , np) Lecę z nimi za cztery dni do Egiptu i dopłata wynosi 120 PLN od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
jotpiasecki Re: dopłaty lotniskowe 14.03.08, 23:57 Aha .. i jak napisałeś w tekscie - jest to dopłata paliwowa i ... NIE MA NIC wspólnego z opłatą l o t n i s k o w ą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dopłaty lotniskowe IP: *.smgr.pl 20.03.08, 18:28 17 kwietnia lecimy do Tunezji z biurem Sky Club i dwa dni temu zostaliśmy poinformowani,że musimy również dokonać dopłaty paliwowej w wysokości 120 zł od osoby.Do tej pory podróżowaliśmy z Neckermannem i takich numerów nie mieliśmy ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: dopłaty lotniskowe IP: *.gprs.plus.pl 21.03.08, 20:46 Witam!!!My takze lecimy do Tunezji 24 kwietnia ze SKY Club i rowniez otrzymalismy powyzsza informacje o doplacie paliwowej,narazi jej nie uregulowalismy, czekamy na udokumentowanie wprowadzenia tej oplaty przez przewoznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andmat Re: dopłaty lotniskowe IP: *.net.euron.pl 23.03.08, 11:54 No właśnie nas też zawiadomiono o tej niemiłej niespodziance.Do wtorku musimy dopłacić po ok 40€ a lecimy ze Scan Holiday do tunezji 05-06.2008 a rezerwacje robiliśmy 29 stycznia w cenie i po przeliczniku na € na ten dzień.Teraz € jest tańsze a mimo to żądają dopłaty.Uważam ,że to trochę nie w porządku. Zastanawiam się czy nie zrezygnować ale ponoć wszystkie biura podnoszą cenę ze względu na doplaty paliwowe Odpowiedz Link Zgłoś
molbrot Re: dopłaty lotniskowe 23.03.08, 21:48 Witam Cię to dziwne??? Od czego zależy ta opłata??? jedni mają 70 zł a inni 40 euro dziwne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: dopłaty lotniskowe IP: *.crowley.pl 24.03.08, 15:25 z JAkiego miasta lecicie bo my w tym samym terminie z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś