Dodaj do ulubionych

potrzebne materialy

IP: 195.116.149.* 02.02.05, 16:13
Witam
Mam pewna prosbe, otoz poszukuje roznych materialow (chodzi mi przede wszystkim o ankiety, statystyki, jakies wykresy, etc) o feminizmie, rownouprawnieniu itp. Materialy te sa mi naprawde pilnie potrzebne (tzn nie mi ale zobowiazalem sie je dostarczyc). Juz probowalem szukac i efekty raczej marne, dlatego prosze o linki a nie wypowiedzi w stylu "poszukaj se"
Pozdrawiam
HermeZ
Obserwuj wątek
    • Gość: HermeZ Re: potrzebne materialy IP: 195.116.149.* 02.02.05, 17:24
      Posluchaj gowniarzu nie wpieprzaj sie w rzeczy ktorych twoj zapewne malutki i ograniczony rozumek nie jest w stanie ZROZUMIEC! Taki adres to ty sobie mozesz w d*** wsadzic. Chyba jasno napisalem o co mi chodzi?
      Do ludzi normalnych: naprawde sa mi potrzebne takie materialy i to naprawde pilnie!
      Pozdr
      HermeZ
      • veja Re: potrzebne materialy 02.02.05, 17:37
        Trolom się nie odpowiada, nie odpowiadaj na zaczepki niejakiego bubu.
        Co do Twojej prośby...
        Jakbyś np. napisał zalogowany to by można było Ci na prva napisać (choć dla wielu ludzi pewnie twoja prośba to pewnego rodzaju trolowanie).
        Poszukaj tu:
        www.ppw.com.pl/ w archiwum chyba z 2001 roku są statystyki dotyczące dyskryminacji
        www.federa.org.pl/ Tu natomiast jak dobrze poszukasz najdziesz wiele faktów dotyczących dyskryminacji kobiet w zakresie prawa do aborcji np kiedy jest ono bezprawnie ograniczane
        www.efka.org.pl/ Od tej strony powinieneś wogóle zacząć szukanie, i jakbyś tak zrobił to być może byś już nas nie męczył.
        "Zapisz" się też do grupy dyskusyjnej Gender, zdobędziesz dostęp do archiwum a to skarbnica wiedzy w kwestii feminizmu.

veja
        • Gość: HermeZ Re: potrzebne materialy IP: 195.116.149.* 02.02.05, 20:20
          Hmm nie bardzo moge zrozumiec trolowatosc mojej prosby w kncu jak ma sie jakies pytanie to powinno sie je zadac. Bardzo ci dziekuje veja, ty jedyna odpisalas. Faktycznie materialy ktore znalazlem sa dobre (dla moich potrzeb). Niestety konta nie posiadam wiec trudno sie bylo zalogowac:) No i chyba bardzo was(ciebie) nie zmeczylem? Temat wlasciwie juz jest nieaktualny ale bede wdzieczny za jakies inne materialy. A w tym archiwum to rok 1999. Dzieki wielkie jeszcze raz.
          Pozdrawiam
          HermeZ
          • veja Re: potrzebne materialy 03.02.05, 13:52
            Być może żle Cie oceniłam, mi się Twoje pytanie skojarzyło, z formą ;)(jak to brzmi) trolowania polegająca na tym, ze w chodzi ktoś na forum o tematyce X, i mówi coś w stylu dajcie szybko bo na jutro amm referat, a jak się temat X wklepie w google to źródeł co nie miara.
            Konto możesz zawsze założyć, a co do żódeł, to jeśli faktycznie jesteś zainteresowany sytuacją kobiet w Polsce polecam dotarcie do oceny raportu złożonego przez Polskę do Komitetu Praw Kobiet (działą przy ONZ). Z tego co nam mówiła wykładowczyni, został on oceniony bardzo źle. Sama mam zamiar go poszukać ( w necie, bibliotekach - na marginesie może ktoś wie gdzie), ale dopiero po sesji więc najwczesniej za dwa tygodnie. Jakbyś znalazł wcześniej podeslij proszę na maila gazetowego:)

Pozdrawiam veja

P.S. Co to za praca jeśli można spytać?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka