dziewice 29.07.06, 18:30 tak sobie postawilem CEL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Endriu czekal 12 lat, wiec ja takze mam szanse! 29.07.06, 18:32 dziewice napisał: > tak sobie postawilem CEL. > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza I nie został (Andrew) moderatorem FF! 29.07.06, 21:50 Gdzie twoje szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: I nie został (Andrew) moderatorem FF! 29.07.06, 21:52 Andrew? to jest imie naszych dziewic? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice skoro nie ma sprzeciwu, to widze ze bedzie latwo:) 29.07.06, 21:36 dziewice napisał: > tak sobie postawilem CEL. > Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: i co zrobiles 29.07.06, 21:49 Witam Serdecznie Droga Pania, he he.. nie wdawajmy sie w takie szczegoly. mozemy porozmzwiac o konkretnych Celach! Milego Wieczoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza moim celem jest dziewic 29.07.06, 21:51 chcę go trafić w wątrobę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Z tancerzami chcę pić... 29.07.06, 21:56 a dziewicowi strzelić w wątrobę. Z kuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: moim celem jest dziewic 29.07.06, 22:04 Witam Serdecznie rownie Droga mi Madame, * tu otwarty gest obu dloni i szczery usmiech zapewniam Pania iz Pani niepokuj w takiej sytuacji jest calkowicie naturalny, lecz nie ma sie czego obawiac. Nadmienie iz program wyborczy zostal skonstruowany z mysla o spelnieniu Pani najskrytszych oczekiwan. Pozdrawiam rownie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Chce byc moderatorem FF 30.07.06, 00:52 Nareszcie. Dosyć tego lawirowania, sugerowania, dwuznacznych komentarzy. Wreszcie objawiłeś swoje prawdziwe oblicze. Chodzi o parcie na stołek! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce byc moderatorem FF 30.07.06, 11:56 Witam Pana, Panie Johny rowniez niezmiernie mi milo za Pana poparcie! to cudowne, ze razem bedziemy mogli tworzyc lepsze jutro! chcialbym aby byl Pan moim Ministrem ds. Nocnych Rozwywek, ew. ds. Minioweczek Pozdrawiam Szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Chce byc moderatorem FF 30.07.06, 12:50 Jasiu ministrem? Chyba ministrantem... Najlepiej u papy Jankowskiego w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Chce byc moderatorem FF 02.08.06, 22:47 kot_behemot8 napisała: > Jasiu ministrem? Chyba ministrantem... > Najlepiej u papy Jankowskiego w Gdańsku. Papa Paetz byłby lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 21:32 ava40 napisała: > kot_behemot8 napisała: > > > Jasiu ministrem? Chyba ministrantem... > > Najlepiej u papy Jankowskiego w Gdańsku. > Papa Paetz byłby lepszy:) Fakt, Jankowski preferuje młodsze mięsko, Kaleson dla niego za żylasty. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:32 Szanowna/y Pani/e chcialabym posiadac w domu wanne z nabąblaniem. Wanne, dodam, co najmniej dwuosobowa, a najlepiej - trzyosobowa. Taki jest moj CEL i w jego imie prosze uprzejmie o pomoc w jedo spelnieniu. Chodzi mi o to, bym po ciezkim dniu pracy mogla wraz z bliskim, a moze - kto to wie - kiedys wieksza ich iloscia zanurzyc umeczone cialo i dusze w luksusowym urzadzeniu, ktore milionem chlodnych palcow bedzie mnie mile smerało metoda masazu podwodnego. Z powazaniem, liczac na bezkompromisowa szczodrosc, i. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Podaj nr. konta na ktore mamy wysylac datki 03.08.06, 14:40 na nabąblana wanne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:42 Przekonałas mnie. Podaj numer konta ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:47 ja też chcę wannę, a do niej willę, żeby się zmieściła Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:49 Skoro willa potrzebna to to nie będzie wanna a raczej basen z bombelkami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:51 snegnat napisał: > Skoro willa potrzebna to to nie będzie wanna a raczej basen z bombelkami ;-)) zasadniczo też może być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:53 > > Skoro willa potrzebna to to nie będzie wanna a raczej basen z bombelkami > ;-)) > zasadniczo też może być ;-) Albo basen z urządzeniem do robienia sztucznych fal. Też fajna sprawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 14:55 > Albo basen z urządzeniem do robienia sztucznych fal. Też fajna sprawa :-) nie, aż takich bajerów nie lubię, sprawdziłam w parkach wodnych. Sztuczne fale, sztuczny piasek (ziarnisty beton), a najłatwiej się zabić na kafelkach w drodze do basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 15:11 > nie, aż takich bajerów nie lubię, sprawdziłam w parkach wodnych. Sztuczne fale, > sztuczny piasek (ziarnisty beton), a najłatwiej się zabić na kafelkach w drodze > do basenu. No sztuczne fale w basenie to nie to samo co prawdziwe fale na morzu :-) No ale z drugiej strony basen też raczej naturalnym zbiornikiem wodnym nie jest :-)) A w parkach wodnych zawsze najbradziej podobały mi się zjeżdżalnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 15:33 > No sztuczne fale w basenie to nie to samo co prawdziwe fale na morzu :-) No ale > z drugiej strony basen też raczej naturalnym zbiornikiem wodnym nie jest :-)) > A w parkach wodnych zawsze najbradziej podobały mi się zjeżdżalnie :-) nie, nie to. chodzi o to, że wszystko takie sztuczne, że aż mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 19:14 > nie, nie to. chodzi o to, że wszystko takie sztuczne, że aż mdli. Kiepskie parki wodne wszystko mają sztuczne. Te lepsze to chociaż piasek sobie przywiozą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce byc moderatorem FF 03.08.06, 20:22 Szanowana Pani, dziekujemy za szczere zainteresowanie, chcialbym poinformowac Osobiscie, iz rozpatrzeniem Pani wniosku zajme sie osobiscie. Laczac Wyrazy Szacunku Dziewice illiterate napisała: > Szanowna/y Pani/e > > chcialabym posiadac w domu wanne z nabąblaniem. Wanne, dodam, co najmniej > dwuosobowa, a najlepiej - trzyosobowa. Taki jest moj CEL i w jego imie prosze > uprzejmie o pomoc w jedo spelnieniu. Chodzi mi o to, bym po ciezkim dniu pracy > mogla wraz z bliskim, a moze - kto to wie - kiedys wieksza ich iloscia zanurzyc > > umeczone cialo i dusze w luksusowym urzadzeniu, ktore milionem chlodnych palcow > > bedzie mnie mile smerało metoda masazu podwodnego. > > Z powazaniem, liczac na bezkompromisowa szczodrosc, > i. Odpowiedz Link Zgłoś