nangaparbat3 17.10.06, 22:37 taką wizje miałam przed chwilą - feministyczną? Wybory prezydenckie, druga tura. I wybor mamy miedzy Hojarską a Begerową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: wizja 17.10.06, 22:41 obie panie sa tak feminsityczne jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte mam gorsza 18.10.06, 01:28 druga tura wuborow mia mamy dwoch panow: Leppera i Giertycha. AAAAAAAAAA niech ktos mnie obudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: mam gorsza 18.10.06, 08:34 Juz kiedyś tak było, w roku 90 czy 91: w drugiej turze był wybór między dżumą i cholera czyli Wałęsą i Tymińskim. Jakos to przeżylismy więc pewno i Giertycha z Lepperem wytrzymamy;) Czasami mam wrażenie, że politycy sobie a zycie sobie, to co naprawdę w życiu ważne i tak na szczęście zależy od nas samych, nie od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: mam gorsza 18.10.06, 11:33 hirondelle123 napisała: > Juz kiedyś tak było, w roku 90 czy 91: w drugiej turze był wybór między dżumą i > > cholera czyli Wałęsą i Tymińskim. Tak mi się przypomniało a propos tamtej drugiej tury - to były jedyne wybory w dziejach, na które moi rodzice nie poszli. Ojciec powiedział wtedy, że mógłby pójść najwyżej po to, żeby napisać na karcie do głosowania "pocałujcie mnie w dupę" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordaruda Re: wizja 18.10.06, 11:25 A ja mam wizję, ze wyginą wszyscy idioci w tym kraju, śmiercią naturalna oczywiście i wreszcie zrobi sie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: wizja 18.10.06, 13:00 Przestańcie wreszcie ćpać, bo macie chore jazdy :)))))). Odpowiedz Link Zgłoś