bene_gesserit 01.02.08, 12:00 Zdaje sie, ze zaczely sie ferie szkolne. Niektore dzieci spedzaja je przy komputrze. Musze powiedziec, ze podziwiam wole dyskusji osob, ktore na tym forum postanowily umilic im nudny zywot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: OT: Zima w miescie 01.02.08, 15:02 Piszesz o sobie w pluralis maiestatis? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte No wreszcie 01.02.08, 18:06 bene_gesserit napisała: > Zdaje sie, ze zaczely sie ferie szkolne. Niektore dzieci spedzaja je > przy komputrze. Musze powiedziec, ze podziwiam wole dyskusji osob, > ktore na tym forum postanowily umilic im nudny zywot. > ktos mi wytlumaczyl, skad wzielo sie tyle troli. Biedne dzieci, a sniegu nie ma? Dziwia mnie natomiast stale forumki, ktore chetnie wchodza w rytual wzajemnego draznienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Zawsze znajdzie sie wytlumaczenie argumentacyjnej 01.02.08, 18:07 niemocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zawsze znajdzie sie wytlumaczenie argumentacy 01.02.08, 19:07 Ktoś cię wymienił z nicka? Uderz w stół, a nożyce się odezwą. :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Zawsze znajdzie sie wytlumaczenie argumentacy 01.02.08, 19:10 Nie, ale ktos cenzuruje moje posty. Usunieto moj watek Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Skoro O-Tę 01.02.08, 21:37 Skoro wątek jest O-Tę, to podzielę się z wami moim wspaniałym odkryciem: www.youtube.com/watch?v=bfoMjD98AZA www.youtube.com/watch?v=nNGJHqAIYZQ Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Skoro O-Tę 01.02.08, 21:39 Na początku drugiego fragmentu pojawia się przez chwilę przeurocza koleżanka! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś