Dodaj do ulubionych

PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !!!

27.02.04, 00:04
PODCZAS STOSUNKU ODCZUWAM STRASZNE PIECZENIE. STRASZNIE MNIE TO MĘCZY SEKS
STAŁ SIE UDREKĄ I OD DŁUGIEGO CZASU NIE MAM NA TO OCHOTY.BYŁAM U DWÓCH
GINEKOLOGÓW DIAGNOZA-ZAPALENIE POCHWY.ZROBIŁAM CYTOLOGIE-GR.II ,POSIEW-
NIELICZNE LEUKOCYTY,NIELICZNE NABŁONKI- CO PODOBNO POWODEM JEST MAŁA
NADŻERKA.DOSTAŁAM FULL LEKÓW WYDAWAŁO MI SIE ZE POMOGŁO.JEDNAK BZDURA! DALEJ
PIECZE JAK CHOLERA JUŻ NIE WYTRZYMUJE Z TYM.PROZĘ O POMOC.PODKREŚLE ŻE JESTEM
PODCZAS STOSUNKU ROZLUŹNIONA,WILGOTNA TAK JAK TRZEBA A CZASAMI UŻYWAM
LUBRYKANTU-KY-jelly JOHNSON&JOHNSON I TAK I TAK PIECZE.MOŻE SĄ JAKIES INNE
SPOSOBY NA POZBYCIE SIĘ TEGO PIECZNIA A MOŻE TO BYĆ PRZEZ TĄ NADŻERKĘ?PROSZĘ
BARDZO PROSZE O POMOC
Obserwuj wątek
    • miranda8 Re: PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !! 27.02.04, 12:10
      nadżerka to w pewien sposób otwarta ranka i pewnie może powodować takie
      pieczenie. Należy szybko zaleczyć nadżerke bo może spowodować większe problemy.
      Ja miałam pieczenie przy ataku grzyba, co często mi wraca i też jest strasznie
      uciążliwe. Ale z tego co piszesz wymaz masz ok.
    • malakunia Re: PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !! 27.02.04, 14:11
      Niestety przy nadżerce są częste stany zapalne i one na pewno sa przyczyna
      Twojego dyskomfortu.Aby pozbyc się przyczyny trzeba wyleczyc nadżerke czy to
      zastosować jakiś zabieg lub farmakologicznie.Ale z tym to już musisz iść do gin.
      • pia.ed Re: PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !! 28.02.04, 13:09
        Piecze Cie w SRODKU, w pochwie, czy przy wejsciu do pochwy? Masz nienormalne
        uplawy?
    • monika.antepowicz Re: PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !! 29.02.04, 14:01
      czy kocha sie pani z prezerwatywa czy bez? jeśli bez to warto zwrócić uwagę na
      sposób odzywiania prtnera- spróbiowac wyeliminować w dzień kochzania się
      alkohole, cebulę, czosneok i pikantne pzyprawy> pos stosunku warto podmyć się
      tantum rosa.
    • monika.antepowicz Re: PIECZENIE PODCZAS STOSUNKU- PROSZĘ O POMOC !! 29.02.04, 14:03
      Jeśli sluzówka pochwy jest odbarwiona- a w ogóle ma Pani skłonnosc do plam
      bielaczych moga być to zmiany zanikowe sromu- dystrofie, które czesto zdaerzaja
      sie u młodych osób- pomocne moze być stosowani prepartów estrogenowych w
      gałakach lub kremie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka