aniajaka 30.03.04, 14:13 znacie jakis sposob?, czuje w gardle jakby mi cos tkwilo i czasem ta wydzielina sie cofa, to takie male kuleczki, fuj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: przykry zapach z ust 30.03.04, 14:31 może trzebaby usunąć kamień z zębów - konieczna wizyta u stomatologa. może winna jest dieta? nadmiar kawy, zbyt ostre przyprawy lub inne schorzena żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: przykry zapach z ust 30.03.04, 14:34 Może żołądeczek? Zajrzyj na forum zdrowie, tam kilka dni temu był taki wątek, było sporo odpowiedzi (chyba), ale trzeba pogrzebać trochę wstecz. Martini Odpowiedz Link Zgłoś
zanokcica Re: przykry zapach z ust 30.03.04, 17:49 wątroba Ci nie działa, jak powinna, i tyle. Oczyszcza orgaznim z toksyn. Czy dużo się pocisz? Jak dla mnie, dieta oczyszczająca wątrobię i poo sprawie, tylko dieta trwa co najmnieij 6 tyg, wszystko inne bedzie zaleczniem. Z detystą koleżanka też ma rację. Migdałki? Żołądek? Ja bym jednak stawiała na watrobę. kup sobie dziurawiec albo bratek, bo ładnie odtruwają i pij codziennie zamiast kawy herbaty i coli Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: przykry zapach z ust 30.03.04, 18:25 Nie wiem czy dobrze myślę ale z tymi 'kuleczkami' chyba może chodzić o migdałki. Jeśli w migdałkach są duże szczeliny osadzają się tam resztki jedzenia itp i psują się, czasami też wypadają z nich takie brzydko pachnące kawałki. Kiedyś też coś takiego mi się zdarzało ale bardzo sporadycznie. jakis czas temu było to poruszane na forum 'zdrowie'. H. Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya Re: przykry zapach z ust 18.03.20, 21:10 Wmoim przypadku ,to po uzupelnieniu wit A i D wszystkie biale czopy w migdalach wyszly same- zaczelo sie tak - bolalo troche gardlo- wzielam lusterko i lyzeczke obejrzalam gardlo i widzialam pelno bialych kuleczek w migdalach. Wiem od dawna- ze na sluzowki dziala wit A. Obralam marchew ze skorki i starlam na sorowke, dodajac troche przegotowanej smietany[ . w tluszczu jest rozpuszczalna wit A i wtedy latwiej przyswajalna. Po zjedzeniu takiej sorowki i wzieciu kilku capsolek wit a . gardlo zaczelo troche wiecej bolec - a po pol godzinie migdaly same wypchaly wszystkie biale czopy z migdalow. Ponownie obejrzalam gardlo - nie bylo ani jednego czopa. Gardlo sie samo wyczyscilo. Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya Re: przykry zapach z ust 10.05.20, 22:20 Te male kuleczki - To t,z czopy , One same wyjda jak bedziesz miala wiecej w organizmie wit A, surowki z marchewki, sok z marchewki ,koniecznie z czyms co zawiera tluszcz. Bo witamina A rozpuszczalna i latwiej przyswajalna. jest w tluszczach. Odpowiedz Link Zgłoś