aniczka6mk 04.04.04, 21:16 Odkad zaczęłam zażywać Diane35 odczuwam dziwne pieczenie i swędzenie warg sromowych i okolic,co w takim razie zrobić?Odstawić pigułki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Dziwne pieczenie. 04.04.04, 21:24 może masz grzybka niezależnie od piguły? Przeczytaj ulotkę, może w działaniach niepożądanych jest to napisane. I wtedy będzie adnotacja, czy objaw jest z tych, co to mogą się kilka dni utrzymywać i miną, czy z tych, przez które "nalezy natychmiast przerwać stosowanie leku" Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Dziwne pieczenie. 05.04.04, 11:59 niekiedy skutkiem ubocznym pigułek jest ograniczona ilość śluzu lub "uczucie suchości" (co niesie za soba pieczenie) - może to właśnie to? Odpowiedz Link Zgłoś
igunia2 Re: Dziwne pieczenie. 05.04.04, 13:10 Miałam ten sam problem po Diane35(stosowałam przez rok).Co chwila jakieś upławy,pieczenie,grzybica.Jak tylko wyleczyłam jedną to za dwa tygodnie znowu to samo.Wszystko minęło odkąd przestałam brać te tabletki.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
szymka44 Re: Dziwne pieczenie. 08.04.04, 16:33 moze to reakcja twojej waginy na obecnosc nasienia? na poczatku, gdy nie jestes przyzwyczajona, mozesz miec drobne infekcje bakteryjne. Ja tak wlasnie mialam. Z czasem sie przyzwyczail organizm. W ciezkich chwilach wspieralam sie Tantum Rosa. I. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Dziwne pieczenie. 10.04.04, 15:14 moze skonsultować z lejkarzem aby wykluczyc grzybicę Odpowiedz Link Zgłoś