Dodaj do ulubionych

prześwitujące żyły

IP: *.net.pbthawe.eu 15.04.11, 20:37
dziewczyny, czy któraś z Was ma żyły przeswitujące przez skórę, szczególnie w okolicach pachwin, czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 00:31
      w ciąży tak.
      • Gość: la.mamma Re: prześwitujące żyły IP: *.net.pbthawe.eu 16.04.11, 08:32
        a nie w ciązy? na pewno nie jestem... ktoś tak ma?
        • laurencja5 Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 09:26
          prześwitujące żyły to mi wszędzie prześwitują, na nogach a najbardziej na dekolcie a w pachwinach...to naturalne...tam jest cieńsza skóra smile
        • zabkaa24 Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 16:37
          Ja tak mam, na piersiach, żyły prześwitują bardzo, i przed ciążą zawsze tak miałam.
          • doral2 Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 19:55
            OJP
            • zabkaa24 Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 22:45
              ??? OJP
            • Gość: la.mamma Re: prześwitujące żyły IP: *.net.pbthawe.eu 17.04.11, 11:21
              gratuluję poziomu wypowiedzi
              • Gość: la.mamma Re: prześwitujące żyły IP: *.net.pbthawe.eu 17.04.11, 11:21
                tyczy sie doral2
              • doral2 Re: prześwitujące żyły 17.04.11, 21:52
                Gość portalu: la.mamma napisał(a):

> gratuluję poziomu wypowiedzi.."

gratuluję poziomu pytania.
                trzeba być kompletnym, ślepym debilem, by nie widzieć że wszyscy ludzie na około, bez wyjątku, łącznie z noworodkami, maja widoczne żyły.
                na rekach, na dłoniach, na skroniach, na nogach, na szyi, na uszach,w pachach i pachwinach.

zgłaszam ten wątek do miana wątka roku.
                gratulacje!!
                • Gość: la.mamma Re: prześwitujące żyły IP: *.net.pbthawe.eu 18.04.11, 08:02
                  poniewaz nazywasz mnie "debilem" zgłaszam Twoje watki do usuniecia
    • kacza-noga Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 13:13
      Taka twoje uroda, prześwitują Ci tam, gdzie skóra jest cienka.
      • corneliss Re: prześwitujące żyły 16.04.11, 22:58
        wnioskuje ze ojp to ojaciepierd***e, ale ad rem:
        ja tez takie mam szczegolnie na przedramionach od wewn. strony, na dloniach, stopach, pachwiny tez
        swego czasu w podstawowce nauczycielki mi wspolczuly bardzo, bo takim suchym dzieckiem bylam, z niebieskimi zylami 'na wierzchu'
        nawet w wieku lat 8 wyladowalam w sanatorium na dlugie 2 mies. na anemie wink)) anemii nie majac heh
        taka chyba uroda i nic nadzwyczajnego sie nie dzieje
        • zabkaa24 Re: prześwitujące żyły 17.04.11, 11:24
          Stanowczo OJP to to, co napisałaś, i patrząc po innych wątkach rzadko kiedy doral stać na coś więcej wink
          Ja anemii nie miałam nigdy, po prostu na dekolcie zawsze miałam bardzo delikatną skórę, nie wygląda to nieestetycznie, widzę, że wiele kobiet tak ma i dla mnie to jest normalka. U mnie nie było widać żył tylko jak się opaliłam, ale od kilku lat unikam słońca w dużych dawkach smile Efekt tylko na plus wink
        • Gość: la.mamma Re: prześwitujące żyły IP: *.net.pbthawe.eu 17.04.11, 11:24
          dziekuje za odpowiedz, czyli jesteś szcupła, tak? ja nie jestem 70 kg kobiety ze mnie... martwie się bo na nogach robia mi sie zylaki i do tego zaczely przeswitywac te zyly, nie sa wypukle, pozdr
          • zabkaa24 Re: prześwitujące żyły 17.04.11, 12:07
            Szczupła nie jestem, raczej takiej normalnej budowy, w okolicach 58-60 kg przy 163 cm wzrostu. Ale jak miałam niegdyś koło 53 kilo to było tak samo. Moje żyły nie są wystające, odznaczają się tylko kolorem pod skórą i mam tak tylko na dekolcie, na nogach nic. Myślę, że powinnaś przejść się do lekarza by to zobaczył, te na nogach mogą zamienić się w żylaki a to już nieładnie wygląda ...
            Pozdrawiam!
            • zabkaa24 Re: prześwitujące żyły 17.04.11, 12:09
              Przepraszam, piszesz, że na nogach już masz żylaki - tym bardziej poszłabym do lekarza, może coś doradzi.
    • Gość: żyła żylasta Re: prześwitujące żyły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:17
      pytanie jak najbardziej sensowne !!! Też mam takie "prześwitujące żyły" i sie zastanawiam czy to "taka uroda" czy początkujące żylaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka