nieskonczona 07.05.04, 15:20 anomalia, czy wiele kobiet tak ma? jest to powod do niepokoju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athena27 Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:30 Nie sądzę, zeby były podstawy do denerwowania się. Chyba każda z nas dostrzega róznicę w rozmiarze. Ja też lewą mam troszkę większą))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieskonczona Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:33 roznica jest taka: lewa piers > miseczka D, prawa piers > miseczka C. jest to troche denerwujaca, szczegolnie podczas wybierania bielizny. nie mialam zbyt wielu kontaktow z mezczyznami, ale boje sie, ze moge zostac wysmiana. czy taka sytuacja moze miec miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:55 spoko facetow to kreci raz pobawia sie mniejsza raz wieksza ja tez tak mam prawie jeden numer roznicy a szczegolnie widac jak schudne troche bardziej niestety obcisle bluzeczki odpadaja bo widac roznice a jak sobie radzisz? stosujesz jakies wkladki, ja probowalam takie gotowe jak czasem do stanikow sa wkladane ale jakos sie przesuwaja, odznaczaja blleee Odpowiedz Link Zgłoś
nieskonczona Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:59 ja mialam kontakt jedynie z 3-ma facetami, oczywiscie mam na mysli kontakt seksualny, ich to wlasnie krecilo. ale moze trafilam na takich ktorym to sie podobalo...a co z reszta? zueplnie nie staram sie tej roznicy wyrownywac, ale zaczelam myslec o operacji plastycznej ( w przyszlosci) moze za lat 6-7. na razie mam 21, ale lewa piers jest mniej jedrna, pewnie ze wzgledu na to, ze ciezsza. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 16:29 no niestety u mnie tez mniej jedrna ta prawa mniejsza bardziej mi sie podoba ale o operacji nie myslalam moze po karmieniu piersia jakos sie to zmieni? nie mysl o facetach ktorym sie nie spodobasz!!! to beda glupcy! Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:40 Chyba tak maja wszystkie kobiety Ja tez mam lewa wieksza niz prawa... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:42 JA MAM PRAWĄ WIĘKSZĄ NIŻ LEWA Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:50 A jestes prawo czy leworeczna? Bo podobno osoby praworeczne maja lewa piers wieksza, a leworeczne prawa Ciekawe tylko czy to prawda Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
nieskonczona Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:54 ja slyszalam, ale to czywiscie tylko takie plotki o zabarwieniu medycznym, ze ze wzgledu na to, ze jest lepsze ukrwienie lewej strony popiersia ( bliskosc serca) i dlatego lewa piers moze byc wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
nieskonczona Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 15:55 jestem praworeczna. ale to nie moze tego tlumaczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 16:01 z tym jest tak trochę dziwnie, bo jak byłam mała byłam leworęczna a raczej oburęcznapotem w przedszkolu mnie przestawili na prawą rękę, ale do dziś są pewne czynności, ktore wykonuję lewą ręką a inne prawą heather_morris napisała: > A jestes prawo czy leworeczna? Bo podobno osoby praworeczne maja lewa piers > wieksza, a leworeczne prawa Ciekawe tylko czy to prawda > > Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
catherrine Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 16:20 ja tak mam jestem leworeczna i prawa piers mam wieksza ) Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 16:28 o proszę, to u mnie też by się potwierdzało))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 17:45 U mnie się nie zgadza. Jestem praworęczna i prawą mam większą, coś jakby A i AA. kiedyś bardzo nad tym rozpaczałam ale już się tak bardzo nie przejmuję. Na zdjęciach modelek tego nie widać, ale "zwykłe" kobiety bardzo często są troszkę asymetryczne. H. Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 07.05.04, 18:09 hippophae napisała: > Na zdjęciach modelek tego nie widać, ale "zwykłe" kobiety bardzo często są > troszkę asymetryczne. Bo modelki (jak i ich zdjecia) zazwyczaj sa odpowiednio podretuszowane A aktorki (i ich dublerki) pokazujace sie nago sa zazwyczaj siliconowe ;P A tak przy okazji w jakims filmie (Gia? A moze cos innego) widzialam Angeline Jolie jak szla topless i tez ma jedna piers wieksza, a druga mniejsza ))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) 09.05.04, 11:43 Ja tak mam ))) Dla ciekawych: jestem leworęczna, ale pisze prawą - moim zdaniem nie ma to żadnego wpływu na to, która pierś będzie większa, a która mniejsza. U moich koleżanek jest różnie. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:53 też tak mam. jestem praworęczna i prawą mam większą, a więc ta teoria taka jakaś naciągana. przeszkadza mi to, ale mojemu facetowi nie (przynajmniej tak twierdzi). i też bardziej podoba mi się ta mniejsza. różnica prawie jedna miseczka. trochę to kłopotliwe, niestety. ale taka już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 21:06 Ja też mam prawą większą choć jestem praworęczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dradam Re: LEWA PIERŚ WIĘKSZA od PRAWEJ (?) IP: *.direcpc.com 26.06.04, 23:09 warto rowniez wiedziec, ze zwykle nie maja one tej samej temperatury. W badaniach termograficznych zwykle lewa jest cieplejsza o jeden stopien Celsjusza ( zwykle). Wyjasnienie tego dlaczego tak jest pozostawiam na inna okazje. Pozdrawiam feminista Odpowiedz Link Zgłoś