Dodaj do ulubionych

masturbacja

12.06.04, 10:21
Cześć mam 23 lata i odczuwam niesamowitą pobudliwość seksualną - często się
masturbuję przynajmniej raz dziennie. Napiszcie proszę czy to normalne.
Jestem nie zamężna.
Iwona
Obserwuj wątek
    • Gość: zaza Re: masturbacja IP: *.g / *.g-net.pl 12.06.04, 11:39
      raczej normalne, skoro nie masz partnera, to jakos musisz sie zapokajac sama,
      prawda?
      ale moze napisz na forum "Seksuologia". nie wiem, czy ten lekarz udziela tam
      jeszcze porad, ale warto sprobowac.
    • Gość: matahari Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:11
      ale w piatym miesiacu ciazy i z malymi sutkami w duzych piersiach ? Jestes na
      trzecim forum i caly czas zadajesz to pytanie . Masturbuj sie ile chcesz, ale
      daj juz spokoj bo wszedzie cie pelno.
      • Gość: zaza Re: masturbacja IP: *.g / *.g-net.pl 12.06.04, 17:08
        matahari - ??? jakimi sutkami i w jakiej ciazy? przeciez ona nic takiego nie
        napisala...
        • Gość: matahari Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:54
          Napisala smile Na oczekujacych na dziecko, ze ma male sutki w duzych piersiach i
          planuje dziecko, ale sie boi czy wykarmi, i na oczekujacych na dziecko , ze
          jest w piatym miesiacu i sie masturbuje raz dziennie a teraz zajrzalam tutaj i
          znowu ja zobaczylam ... Zreszta wydaje mi sie, ze to jakis kretyn smile A tamto
          widzialam na stronce www.dziecko-info.com, sama sparwdz jak mi nie wierzysz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka