Dodaj do ulubionych

kolposkopia Wrocław

IP: *.free.aero2.net.pl 10.04.12, 12:41
czy któraś z Pań posiada informację na temat bezpłatnych badań kolposkopowych we Wrocławiu?
Interesują mnie badania świadczone w ramach nfz, prywatnych ogłoszeń znalazłam masę, zastanawiam się jednak czy jest gdzieś lekarz przyjmujący na nfz posiadający w gabinecie kolposkop?
Mój dotychczasowy lekarz zmarł kilka mies temu, przyjmował mnie na nfz i przy każdej wizycie kontrolował moją nadżerkę kolposkopowo. Np na Hilrszfelda nikt nie zrobi mi takowego badania na nfz ponieważ nie mam "wskazań", gdyz moja nadzerka nie daje żadnych objawów, mam ją od kilku lat i jest wszystko w porządku. Dopóki nie krwawię, nie boli mnie, cytologia jest w w normie itd, to na Hirszfelda usłyszałam, że badania nikt nie przeprowadzi, tylko prywatnie.
Zastanawiam się więc czy jest we Wrocławiu lekarz pracujący na nfz mogący wykonywać mi takie badanie co roku przy wizycie kontrolnej?
Będę niezmiernie wdzięczna za informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirka Ka Re: kolposkopia Wrocław IP: *.204.26.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 16:14
      Witam serdecznie.

Planuję wybrać się na kolposkopię na NFZ do centrum mama i ja na rajskiej we Wrocławiu.
      Z uwagi na charakter zabiegu, chciałabym zawczasu zasięgnąć opinii. Czy któraś z tutaj obecnych forumowiczek ma jakieś doświadczenia związane z tym miejscem?

Pozdrawiam ciepło,
      Mirka
      • Gość: wrzeneleee Re: kolposkopia Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 14:14
        bardzo dobry w badaniach kolkoskopii (dokładny) jest dr Świdrak przyjmujący we Wrocławiu
      • kasia02061990 Re: kolposkopia Wrocław 19.06.16, 11:52
        Szczerze polecam. Robiłam tam, tylko prywatnie, ponieważ nie mieli jeszcze oferty na NFZ. Byłam u dr "Ottoa" dokładnie nie pamietam, w każdym razie dr rewelacyjny- miły, kompetentny. Wszystko wyjaśnił, rozmawiał podczas zabiegu, dzięki czemu nie skupiałam się tak mocno na tył co robił. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka