Dodaj do ulubionych

"Od tylu" Dziwny problem :(

IP: *.proxy.aol.com 24.06.04, 13:04
Az glupio mi o tym pisac bo nie slyszalam zeby ktos tez tak mial...ale moze?
Otorz podczas stosunku w pozycji od tylu napelniam sie w sirodku
powietrzem ,jak balon, jakby moj partner (jedyny) byl pompka, kiedy on
wychodzi ze mnie to te powietrze ze mnie uchodzi i towarzyszy temu krepujacy
dzwiek, wiem -to glupie ale nie wiem nawet do kogo z tym sie zwrocic.
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 24.06.04, 13:25
      Musisz mieć rozluźnione mięśnie a nie tzw. dzwon, lepiej się ułózcie,
      dopasujcie...
      pozdrawiam
      KIKA
      • walia Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 24.06.04, 14:59
        Mam te same objawy.
    • Gość: Ela Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:14
      Nie przejmuj się tym, u wszystkich występuje ten problem
    • Gość: mimu Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.dclient.hispeed.ch 24.06.04, 15:02
      To zalezy od ulozenia - zmien troche pozycje, wygiecie kregoslupa i bedzie
      lepiej, zacisnij miesnie. Mnie sie to tez zdarza, ale ja nie lubie czuc tego
      powietrza w sobie.
    • an_ni Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 24.06.04, 15:48
      naucz sie napinac miesnie Koegla w pochwie
    • magdulka26 Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 24.06.04, 21:56
      Też tak mam ,na początku mnie to wkurzało ,ale się chyba już przyzwyczaiłam ,w
      końcu każdy jest tylko człowiekiem a mężowi mojemu to nie przeszkadza,więc
      chyba niemam czym sie przejmować.
      • Gość: Miska Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.proxy.aol.com 24.06.04, 22:28
        Tez tak czasami mam,niewiem od czego to zalezy bo niezawsze wystepuje.
        • izu7 Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 24.06.04, 23:30
          Dokładnie mam to samo. I zawsze się tłumacze , ze to ...powietrze! A mój mąż
          zawsze się smieje, ze przecież wie...ale wydaje mi się , ze on tylko tak mówi.
          Jest mi strasznie głupio, ciesze się jednak, ze to nie tylko u mnie tak sie
          dzieje...
          • izabela78 Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 25.06.04, 00:42
            Nie przejmuj sie , u mnie jest tak samo. MNie to troche krepuje , ale mojemu
            mezowi nie przeszkadza .pozdrawiam
            • Gość: smoothies Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.acn.pl 25.06.04, 10:24
              e tam, mnie to juz nawet przestało przeszkadzac, no bo czego tu sie wstydzić,
              skoro chłop własny i kochany. A tak btw, mój chlopak się smieje, że puszczam
              bączkiwink))
            • madzia7775 Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 26.06.04, 19:16
              mam to samo nie ma sie czym przejmować...
    • Gość: Monika Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.proxy.aol.com 25.06.04, 20:22
      Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, podtrzymalyscie mnie na duchu bo juz myslalam
      ze ze mna cos nie tak, pozdrawiam was wszystkie. Wielkie buziaki smile))))
      • Gość: Marta Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.wifi / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:27
        też tak mam i czasem mam wrażenie że mi coś tam wśrodku pęknie z tego powietrza
        a te "bączki" krępują ale co na to poradzisz...
        • Gość: mala Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:54
          mała ankieta: macie ten problem stosując prezerwatywę czy też bez niej?
          • Gość: marta Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.wifi / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:16
            ja mam bez niej i to z różnymi facetami tak bywało...
          • rybka000 Re: "Od tylu" Dziwny problem :( 23.09.04, 11:40
            ja mam to czasami, zawsze stosujemy prezerwatywy. Ten dzwięk wydobywa się gdy
            po prostu dużo powietrza znalazło się w pochwie i czasem tak głośno uchodzi..
            Mnie to wcale nie krępuje, w końcu to nasze wspólne dzieło smile)
    • Gość: Asia Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.11.04, 18:16
      Ja miałąm ten problem z jednym partnerem natomiast z drugim juz nie. Moim
      zdaniem jeżeli członek jest zakrzywiony do dołu wtedy pojawiają się
      owe "bączki" natomiast gdy członek jest zakrzywiony do góry lub całkiem prosty
      żaden dźwięk się nie wydobywa smileAle myślę, ze nie należy sie tym przejmować,
      chociaz ja baardzo nie lubiłam tej pozycji wcześniej właśnie dlatego, ze bardzo
      krępowały mnie "bączki". Najważniejsza jest wyrozumiałość partnerów i to aby ta
      pozycja w pełni obojgu odpowiadała smile Pozdrawiam
      • Gość: Michal z Otwocka Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:33
        A jak czlonek jest zakrzywiony do boku to co wtedy?Wtedy baki wychodza uszami?
        • Gość: kalina Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:35
          tak , ale uszami partnera .
          • Gość: brzydula Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:26
            wszystkie jestescie zboczone !!!powiem jedno a zeby was tak w dupe ktos zapial
            najlepiej stado baranow to wtedy ci baki cycami wyjda
            • Gość: Do Asi Re: "Od tylu" Dziwny problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:43
              Ponoć po dziesiątym partnerze o tych objawach sie zupełnie nie pamięta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka