Gość: kasia IP: *.chello.pl 09.09.04, 15:39 Hej mam za dużo prolaktyny czy bede miała problem zajść w ciąże dostałam jakies proszki na zbicie tego ale mam straszne problemy po nich. Czy może ktoś zna się na tym? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: PROLAKTYNA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 15:50 ile masz prolaktyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PROLAKTYNA!!! IP: *.chello.pl 09.09.04, 23:26 na tej normie bylo ze powinno byc od ok6-12 a ja mam 56. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: PROLAKTYNA!!! 10.09.04, 07:54 zapewne dostalas bromergon. to dobry lek, szybko zbija prl. po 3 tygodniach sprawdz czy spadla ( tylko 12 godzin przed badaniem nie jedz tabletki),jesli bedzie w polowie normy zadzwon do gina i ten zmniejszy dawke. lek powinnas barac do 7/8 tc ( jesli to bromergon). za duza prl powoduje min:brak owulacji, albo uposledzenie owulacji, niedomoge lutealna, nieregularne cykle, wyciek z piersi, bole glowy, poronienia ( przeszkadza zarodowi prawidlowo sie zagniezdzic). Odpowiedz Link Zgłoś