Dodaj do ulubionych

ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW

IP: *.dtcentrum.pl 16.09.04, 19:00
Właśnie jestem w trakcie diagnozowania. Lekarze podejrzewają u mnie zespół
PCO. Bardzo pilnie poszukuję wszelkich wiarygodnych informacji na ten temat i
co najważniejsze: jaką sznse na zajście w ciążę mają kobiety z tym zespołem?
Obserwuj wątek
    • urbanchaos Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW 16.09.04, 20:58
      www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=%2Bpco&btnG=Szukaj&lr=lang_pl

-pomoc-
    • kingaolsz Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW 16.09.04, 21:06
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12247
      Pozdrawiam
      Kinga
    • Gość: niki Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW IP: *.54.232.87.tisdip.tiscali.de 17.09.04, 13:02
      ja tez mam pco ale to jeszcze nie zamyka drogi do macierzynstwa. jest b. duzo
      kobiet z ta choroba ktore nie maja najmniejszych problemow z zajsciem w ciaze.
      wiem bo sie dowiadywalamsmile roche czytalam na ten temat. ja biore luteine w
      dugiej polowie cyklu dopochwowo przez 10 dni zeby uzupelnic niedobor hormonow i
      czuje sie swietniesmile
      • Gość: sara Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:25
        moja lekarka zdiagnozowala pco jak mialm 19 lat--powiedzial ze teraz to "wola
        boska" czy zajde w ciaze czy nie ale raczej nie zajde bo nie mam owulacjii
        Wyszłam od niej jak struta....gdy szłam z chłopakiem(narzeczonym) po ulicy i
        widzialm matki z wózkami to niedobrze mi sie robilo bo wiedzialm ze ja nie bede
        tego mogła robic
        ......pobrałam sie z nim 3 lata pozniej PO 1 MC STARAŃ ZASZŁAM W CIAZE!!!
        dzis moj Macius ma 18 mc!!!!!
        PCO absolutnie nie ogranicza mozliwoci zajscia....
        pozdr
        • anula36 Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW 17.09.04, 13:26
          czasem jednak ogranicza... jedno jest pewne-ciaza najwczesniej jak to jest
          mozliwe.
          • Gość: agata Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW IP: *.dtcentrum.pl 17.09.04, 14:27
            Problem polega na tym ze na razie nie planuje mieć dziecka. Mam 23 lata ale
            nawet nie jestem w stałym związku. Ale za pare lat...Strasznie bym chciała
            zostać kiedyś matką i nie wyobrazam sobie nie mieć nigdy dziecka! Teraz kiedy
            widze małe dzieci na ulicy chce mi sie płakać..
            • Gość: kasia Re: ZESPŁÓ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW IP: *.dtcentrum.pl 18.09.04, 15:10
              PCO nie oznacza bezpłodność ale niepłodnośc. Mozna to leczyć. Stymukować
              jajeczkowanie z bardzo dobrym rezultatem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka