kaja2003 30.10.04, 21:13 czy komus sie to przydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: ziarniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:48 A czy to jest taka narośl na skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 Re: ziarniak po porodzie 01.11.04, 17:40 konkretnie chodzi mi po porodzie naturalnym w miejscu szwu po nacieciu bocznym , robi sie taka kulka , ktora nazywaja zywym miesem i przez zabieg sie to usuwa.(odwiazanie i obciecie) chodzi mi czy ktos to mial robione czy to boli i czy to mogło byc przyczyna bolesnego współżycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: ziarniak po porodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:24 Mi coś takiego urosło na przedramieniu. Lekarz znieczulił i wyciął. Trochę zrobiło mi się słabo przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ziarniak IP: *.zetosa.com.pl 01.11.04, 23:14 tak miałam cos takiego na CZOLE! rosło, rosło a lekarze mnie zbywali! Byłam w ciąży i idioci nie pozwalali mi tego usunąć, w dzien gdy mnie wypuscili ze spitala pojechalam do prywatnego gabinetu i w 15 minut usunieto wielka juz narośl. Do dzis mam sporą blizne! Gdybym usuneła wczesniej pewnie dzis nie mialabym blizny. Odpowiedz Link Zgłoś