hop1 09.05.02, 13:59 czy ten preparat powinien przyjąć też partner. ile razy i jaka dawka dla kobiety i ewentualnie dla niego?? prosze Pania Doktor o odpowiedź. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynagtg jestem tym zywo zainteresowana!!! 09.05.02, 14:23 ja tez bylabym wdzieczna za odpowiedz! dostalam recepte na 14 dni zazywania, ale tylko ja! martyna Odpowiedz Link Zgłoś
faq prosimy o odpowiedz!!!!!!!!!!! 12.05.02, 14:07 to populrnie zapisywany leki i tez mi go przepisano ale jak orungal czyli 2 rano 2 wieczorem, kazdemu inaczej? jak jest naprawde? f Odpowiedz Link Zgłoś
moje_konto1 Re: Fluconazole?? - pytanie 12.05.02, 18:58 A okazalo sie, ze ja mam na niego uczulenie: mdłosci, ogolne oslabienie, dreszcze. Jedyny lek, ktorego nie toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Fluconazole?? - pytanie 21.05.02, 04:16 hop1 napisał(a): > czy ten preparat powinien przyjąć też partner. ile razy i jaka dawka dla > kobiety i ewentualnie dla niego?? prosze Pania Doktor o odpowiedź. Dziękuję. W przypadku nawracających grzybic proponuje się dla kobiety leczenie podtrymujące 0,1 g 1-2 razy w tygodniu do 4 miesięcy. W przeciwnym razie proponuje się jednorazowae podanie 0,15 g jednorazow dla partnerki i jej partnera- i obok leczenia miejscowego taka dawka uznana jest za skuteczną Preparat jest przeciwskazany w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś