Dodaj do ulubionych

Wydzielina feee:]

17.12.04, 21:59
Hej kobiety !

Mam nurtujące mnie od dawna pytanie, otóż w trakcie owulacji mam wydzielinę
podobną do (przepraszam za wyrażenie) gilasów !! I teraz: czy to jest kurde
normalne czy niebardzo?? Dodam że kiedys tak nie miałam, pojawiło się to dość
niedawno. Zawsze jak pojdę do gina to stwierdza zapalenie - daje leki - a
potem znowu to samo !! Może już taka moja flora bakteryjna ? Sama nie wiem !!
Doradźcie proszę smile) Thx.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Wydzielina feee:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:11
      ja mam tak samo, ale ja nie narzekam, w niczym to mi nie przeszkadza (raczej
      pomaga przy stosunku) a mojego faceta wręcz to kręci bo mówi że jestem wilgotna
      na jego widoksmile Dziwne że gin stwierdził że to zapalenie, no chyba że źle
      zinterpretowałam Twój problem.
      • Gość: kasia Re: Wydzielina feee:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:15
        acha jeszcze jedno, dzieje się to tak dlatego, że w trakcie owulacji Twój śluz
        jest gęściejszy po to aby plemniki mogły się lepiej przemieszczać. Gdzieś
        kiedyś czytałam że w czasie owulacji konsystencja śliny i śluzu w pochwie jest
        jednakowa (a dzisiaj mam owulacje i moge to potwierdzić, bo tam jest ciągnące i
        tu jest ciągnące)hihihi
    • Gość: kasia838 Re: Wydzielina feee:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:16
      moze bys troche poczytala na temat procesow zachodzacych w Twoim organizmie???
      wydzielina podczas owulacji jest charakterystyczna,poniewaz jest
      rozciagliwa,powinna byc przezroczysta i wlasnie rzadsza ,a nie "GĘŚCIEJSZA",po
      to,a by plemniki mogly latwo i szybko sie przemieszczac.przez gęsta wydzieline
      po prostu sie nie przedostaną.
      a jesli lekarz stwierdza stan zapalny,to na pewno nie jest to zależne od
      konsystencji śluzu.
    • Gość: gabi Re: Wydzielina feee:] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:16
      lekarz stwierdza zapalnenie na podstawie sluzu ? chyba że uważa że są to jakieś
      upławy ,wtedy warto zrobić badania czystości pochwy lub wymaz aby wykluczyć
      bakterie czy grzyby.( jeśli śluz wygląda jak białko jaja kurzego to ok )
      • Gość: Jola Re: Wydzielina feee:] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:49
        A jeśli wyglada jakbiałko ytle że jest mętny poprostu biały? to co to oznacza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka