Gość: Nie znajoma IP: *.chomiczowka.net.pl 12.01.05, 11:17 Jakie tabletki waszym zdaniem są najlepsze?I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jop Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 12:05 Takie, jakie dobierze Ci lekarz. (Ja wiem, że to byłoby przegięcie, ale czasem marzy mi się, żeby moderator wycinał pytania skrajnie głupie i zadane po raz pięćdziesiotysięczny.) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 12:11 jop napisała: > (Ja wiem, że to byłoby przegięcie, ale czasem marzy mi się, żeby moderator > wycinał pytania skrajnie głupie i zadane po raz pięćdziesiotysięczny.) Ekhm. Wtedy moderatorów musiałoby być kilkunastu. Co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie znajoma Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.chomiczowka.net.pl 12.01.05, 12:36 Nie są głupie pyt. mogą być tylko głupie odp. wiem,że nie ma najlepszych tabletek... poprostu ciekawi mnie jak na kobiety mogą i działają proszki... jesli np. na 100 kobiet uzywających tych samych proszków , środek się w 99% nie sprawdza to chyba cos jednak może być nie tak... KTO PYTA NIE BŁĄDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 12:47 Gość portalu: Nie znajoma napisał(a): > Nie są głupie pyt. mogą być tylko głupie odp. Też kiedyś tak myślałam > wiem,że nie ma najlepszych tabletek... To czemu o to spytałaś??? > poprostu ciekawi mnie jak na kobiety mogą i działają proszki... Dany środek na każdą kobietę może działaś inaczej. > jesli np. na 100 kobiet uzywających tych samych proszków , środek się w 99% > nie sprawdza to chyba cos jednak może być nie tak... Wiesz, ale do sprawdzenia czegoś takiego to należy zrobić badanie z tezą, pytaniami badawczymi i próbą badawczą. Temacik na forum nie da odpowiedzi w sensie statystycznym. > KTO PYTA NIE BŁĄDZI!!! A jednak Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 13:23 > Nie są głupie pyt. mogą być tylko głupie odp. wiem,że nie ma najlepszych > tabletek... poprostu ciekawi mnie jak na kobiety mogą i działają proszki... Jeżeli chodzi o indywidualne reakcje, to masz w archiwum pewne z parę tysięcy postów o różnych tabletkach. Do znalezienia zapewne po nazwie danego środka. > jesli np. na 100 kobiet uzywających tych samych proszków , środek się w 99% > nie sprawdza to chyba cos jednak może być nie tak... Serio liczyłaś na po 100 wypowiedzi o każdym z dostępnych w Polsce środków antykoncepcyjnych? >KTO PYTA NIE BŁĄDZI!!! Ale wydurnić się może, co i nastąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 12:10 Nie ma czegoś takiego jak 'najlepsze tabletki'. Te, które ja będę dobrze tolerować, dla Ciebie mogą okazać się fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie znajoma Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.chomiczowka.net.pl 12.01.05, 12:48 Cóż każdy może mieć na ten temat róźne zdanie... szanuje to co piszesz... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Tabletki antykoncepcyjne 12.01.05, 15:43 Dobrze dobrane, dobrze tolerowane i systematycznie brane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Tabletki antykoncepcyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 15:53 Fakt-lekarz musi ci je dobrac. Ze swojego doswiadczenia- okropny byl dla mnie Stediril, super- Minulet-dla mojej kumpeli identycznie(brala go 6 lat i bierze dalej-czego juz jej lekarz nie pochwala...). Byc moze prezentujemy ten sam typ (fenotyp?). Inna chwaliła Logest, ale umierała przy Cileście. Odpowiedz Link Zgłoś