Gość: J----oaaa IP: *.spray.net.pl 27.01.05, 21:58 jak Wam się to udało najszybciej? czy tylko odstawiłyście tabletki ? ile czasu Wam to zajęło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adriasc Re: schudnąć po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:10 witaj ja bralam przez 6 miesiecy tabletki anty. i schudlam przez ten czas 10 kg a jak je odstawilam przytylam 3 kg co ty na to? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaaaaa Re: schudnąć po tabletkach IP: *.spray.net.pl 27.01.05, 22:52 a co brałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: schudnąć po tabletkach IP: *.stalexport.com.pl 28.01.05, 11:57 Również po tabletkach przytyłam,wręcz spuchłam.A przed okresem to wyglądałam jak półtora nieszczęścia.Po odstawieniu byłam zmuszona zastosować " radykalną " dietę.Teraz jest wszystko o'k.Mam założoną spiralę i jak narazie jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek31 Re: schudnąć po tabletkach 28.01.05, 18:26 Na moja wagę tabletki w ogóle nie wpłynęły, ani nie przytyłam, ani nie schudłam a czułam się świetnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś