rapatuja 29.05.02, 10:16 proszę o opinię, tak wiele dobrego się mówi o tym leku, jakie dawki, jak długo mozna stosowac, na jakie schorzenia działa, wiem że P. Dr. chwali ten lek..Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memune Re: CITROSEPT 29.05.02, 10:21 Używałem go na dolegliwości astmatyczne ok 1,5 roku temu. Pomógł mi bardzo. Dzięki 3 miesięcznej kuracji odstaiłem część leków. Poprawia przemianę materii, obniża cholesterol. Wrzuć w jakieś wyszukiwarce nazwę a znajdziesz sporo informacji na temat citroseptu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: CITROSEPT 02.06.02, 14:23 memune napisał(a): > Używałem go na dolegliwości astmatyczne ok 1,5 roku temu. Pomógł mi bardzo. > Dzięki 3 miesięcznej kuracji odstaiłem część leków. Poprawia przemianę materii, > > obniża cholesterol. Wrzuć w jakieś wyszukiwarce nazwę a znajdziesz sporo > informacji na temat citroseptu. > Pzdr Działa tez ogólnie uodparniająco na organizm- chwalą go Panie z nawracającymi zapaleniemi dróg moczowych i pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś