Gość: cloe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 20:58 brałam już kiedyś. bardzo różne. teraz chcę poprosić lekarza (państwowy - ciekawe czy się zgodzi), żeby wypisał mi skierownie badania, które pomogą w dobraniu pigłek. czy mogłybyście mi napisać o co konkretnie mam zapytać? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jop Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) 20.03.05, 21:35 Na początek poprosić o coś na leczenie wstrętu do korzystania z wyszukiwarki, a potem jakoś pójdzie. (Było omawiane jakieś 150 000 x, pytanie pada ze 3 razy na tydzień.) Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) 20.03.05, 23:14 Morfologię, krzepliwość i prby wątrobowe. I może coś jeszcze, ale nie jestem pewna, a kombinować nie będę. 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 23:19 ide o zaklad, ze nie przepisz Ci zadnych badan jesli nie mialas w rodzinie zylakow to nie licz na badanie krzepliwosci, jesli nie bylo podstaw do uszkodzenia watroby nie zrobi Ci prob. A jesli mialas jedno lub drugie to nie powinnas brac tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:03 Nie powinnaś brac tabletek badania sa niepotrzebne już wiem że nie powinnaś ,a nie widziałem Cie na oczy.Twoje myślenie jest błedne nie ma takich badań które mogłyby ustrzec Cie przed skutkami brania pigułek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloe Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 02:04 To wiem. Ale pomogą może w stwierdzeniu, czy mogę je brać. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: jakie BADANIA muszę zrobić (pigułki anty.) 22.03.05, 07:40 ja dodałabym hormony Odpowiedz Link Zgłoś