Gość: maloletnia IP: *.toya.net.pl 21.03.05, 22:17 czy mogę być w ciąży mimo że mam okres? Czuje wewnetrznie ze jestem w ciąży. Nie sprawdzałam bo boje się odpowiedzi. Czy moje przeczucia mogą byc prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 01 Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 07:09 forum Wróżbiarstwo oraz, droga maloletnia, zajmij sie czymś innym, przynajmniej do pełnoletności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maloletnia Re: ciąża IP: *.toya.net.pl 22.03.05, 08:56 boje sie isc do lekarza a poza tym chciałabym sie dowiedziec czy musze isc do niego czy sa jakies podstawy, chyba poto jest to forum by rozwiewac swoje watpliwosci. Prawda? Prosze o odpowiedz: czy jest możliwe ze mimo okresu mogebyć w ciazy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:02 drogie dziecko, najlepiej wszelkie wątpliwości rozwiewa lekarz, bo my tu raczej wirtualnie nie badamy a tobie polecam jednak lekturę kilku książek o zdrowiu i biologii kobiety PS a jak sie juz tak upierasz, to poszukaj na tym forum, jest tu mnóstwo wątków o ciązy w okresie i okresie w ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ciąża IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.05, 09:46 > Prosze o odpowiedz: czy jest możliwe ze mimo okresu > mogebyć w ciazy? Dzieki To jest możliwe, ale chyba nieczęsto się zdarza. Wśród moich znajomych nie było takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ciąża 22.03.05, 09:32 > Czuje wewnetrznie ze jestem w ciąży. u niekórych tylko taj objawia się jakiekolwiek życie wewnętrzne... Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: ciąża 22.03.05, 10:34 jesli wewnętrznie czujesz, to chyba jesteś z wewnętrznym poczuciem nie wolno walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepewna Zapalenie pęcherza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:32 Trochę nie w temacie, ale czy można brać Urosept jak się podejrzewa ciążę? Ja podobnie jak małoletnia mam przeczucie, jeszcze za wcześnie na wizytę u lekarza, test wyszedł wprawdzie negatywny ale nie chcę ryzykować. Niestety to zapalenie pęcherza daje mi się we znaki. Co w ogóle można brac bez ryzyka? A co do pytania małoletniej- podobno czasem zdarza sie krwawienie podczas ciąży ale nie jestem ekspertem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:49 Wiesz co... daj sobie spokój. Najprostrze; zrobic test i zgłosić sie do ginekologa. Boisz się pytać, to lepiej samą siebie katować niepewnością? Nie rozumiem obecnych nastolatek. "Stukają" się z kim popadnie, są kompletnie nie dojrzała do odpowiedzialności i do związku, ale starają się być dorosłe. Myślą, że rozpoczęcie współżycia jest oznaką ich dorosłości. Drogie dziewczęta nic bardziej mylnego. Odpowiedz Link Zgłoś