Dodaj do ulubionych

normaderm vichy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 07:18
Kobietki mam pytanko.Co sądzicie o normaderm vichy?czy jest to faktycznie
dobry krem?czy kolejne przereklamowane badziewie?z tego co słyszałam firma
vichy cieszy sie dość dobrą opinią, ale...
Czy tak jak mowią likwiduje on zaskórniki, grudki, zwęża pory?i czy wystarczy
samo używanie tego kremu, czy jak w wypadku innych kosmetyków:"zanim uzyjesz
kremu, kup jeszcze maseczke i tonik"wink
bardzo proszę o opinie, zdaję sobie sprawe, ze kosmetyki vichy nie nalaeża do
najtańszych, ale skoro miałby mi pomóc w walce z rozszerzonymi porami(nie
jest ich tak bardzo dużo, ale jednak)i "uzdrowieniu" mojej cery to warto
byłoby spróbowaćwink
czekam na opinie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: normaderm vichy 22.03.05, 07:48
      Żaby zwięzić pory dobrze je napierw oczyścić. Ten krem na pewno tego nie robi.
      Poczytaj na mamcud o tym kremie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=20755930&v=2&s=0
    • lidek0 Re: normaderm vichy 22.03.05, 07:50
      Polecam wizyty u kosmetyczki
      • Gość: mała Re: normaderm vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:12
        a co innego?(oprócz wizyty u kosmetyczki) polecacie?nie wiem, może jakies
        maseczki oczyszczające+ maseczka ściągająca( jesli tak to bardzo prosze
        podajcie przykład jakiejś),mam dośc ładną skórę, wypryski żadko i raczej tylko
        przed okresem, a jedynie najwiekszy problem to rozszerzone pory na policzkach
        (takie dziureczki małe) i tzw"czarne kropki na nosie"- ale tez nie aż tak
        duzo.wiec nie są to jakies bardzo wielkie problemy ze skórą, ale mimo wszystko
        chciałabym się tego pozbyć...na wizyte u kosmetyczki na razie nie moge sobie
        pozwolić.
        prosze o opinie
        pozdrawiam
        • urbanchaos Re: normaderm vichy 22.03.05, 10:38
          wizyta u kosmetyczki to podstawa potem mozesz stosować kremy i peelingi,ale
          samej nie będzie efektu
          ja stosuję taki żel -peeling Garniera Czysta Skóra rozmasowuję go szczoteczka
          do twarzy co drugi dzień i zawsze tonik z tej serii i na noc kresm nawilżający
          Nivea regenerujący Visage,żaden antybakteryjny czy inny tradzikowy nie dawał
          takich efektów,jednak skóra musi być nawilązna i nie mam problemów z wagrami i
          innymi ...
    • Gość: apsik Re: normaderm vichy IP: 62.233.236.* 22.03.05, 09:21
      Jezeli na codzien uzywasz podkladu to pod tym wzgledem krem jest beznadziejny -
      potwornie sie roluje... wiec ja go nie uzywam, ale zaopatrzylam sie tydzien
      temu w zel i tonik - czekam na efekty. Pzdr
      • Gość: mała Re: normaderm vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:40
        to w takim razie podziel sie opinia jak juz bedzie widac efektywink
    • very_martini Re: normaderm vichy 22.03.05, 09:49
      W moim wykonaniu - nędza, odstąpiłam koleżance i było super. Krem ma minus, bo
      zostawiał mi na skórze taką obleśną, jakby gumową powłokę

16%VOL
      22%VAT

takie tam... forum homeopatia
      • urbanchaos Re: normaderm vichy 22.03.05, 10:34
        ale to chyba wszystkie kremy Vichy tak mają
        też u mnie się rolowały,stosowałam z poprzedniej serii tradzikowej krem,potem
        jakiś z takiej serii niebieskiej i oby dwa beznadziejne
        jedynie taki matujący z fajnym podajnikiem jakby pompka żelo-krem był ok i efekt
        matowienia na długo i ładna cera
        • very_martini Re: normaderm vichy 22.03.05, 11:20
          Masz rację, chyba rzeczywiście wszystkie, bo miałam kiedyś thermal czy jakoś tak
          i też się obrzydliwie rolował. Co nie zmienia faktu, że efekty były super, ale
          zrezygnowałam z powodu tej obślizgłości

16%VOL
          22%VAT

takie tam... forum homeopatia
          • promyczek4 Re: normaderm vichy 22.03.05, 11:38
            no co Wy, ja uzywam juz od kilku lat - przynajmniej dwoch - i mi sie nic nie
            roluje w przeciwsienstwie do Aven-u, ten jest pod tym wzgledem straszny...
            dla mnie seria Normaderm jest super, choc strasznie przywyczaja sie do niej
            skora... chce juz zmienic krem i co zmienie i zaczynam uzywac innego, moja
            twarz okropnie na to reaguje... moim zdaniem Vichy uzywa czegos co przyzwyczaja
            skore...
            wlasnie wcozraj znalazlam bardzo dobra opinie nt. kosmetykow Ziaja, sa
            niedrogie i dobre dla cery w kazdym wieku!
            pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka