Dodaj do ulubionych

DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 13:41
Byłam u tego pana dwa razy (ostatnio wczoraj) i mam bardzo mieszane uczucia.

Chciałabym zajść w ciążę, oa on twierdzi, że zaczniemy się martwić, jak po
roku nic się nie wydarzy. Być może powinnam np. zrobić badania poziomu
hormonów, bo mam problemy z @ (czasami po prostu jej nie ma).
Ostatnio przepisał mi Duphaston, na wzmaocnienie ostatniej fazy.
Uważa, że nie ma takiej potrzeby, bo jestem zdrową (na oko) młodą osobą i
wszystko powinno być ok.

Proszę o opinię na jego temat, może któraś z was Go zna.
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ 27.04.05, 14:30
      pewnie któraś z nas go zna, gybyś jeszcze np. podała miasto, gdzie go szukać
      no, chociaż krainę geograficzną
    • joisana Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ 27.04.05, 14:38
      Po pierwsze zajrzyj na forum Biała lista dobry ginekolog.
      Po drugie przestrzegaj netykiety-nie pisz caps lockiem, to oznacza krzyk.
    • Gość: miu Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ IP: *.adsl.proxad.net 01.05.05, 12:57
      Moim zdaniem - przecietny z niego lekarz.
      • uprise Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ 01.05.05, 12:59
        Zapraszam do podzielenia się opinią na forum o warszawskich ginekologach, link w
        sygnaturce.
    • nadianka7 Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ 01.05.05, 21:35
      Witaj, znam tego lekarza bardzo dobrze.Jestem jego pacjentką od kilku lat i
      mogę powiedzieć o nim same dobre rzeczy.Na początku też wydawał mi się jakiś
      taki oschły i mało przejmujący się problemami pacjentki.Ale ostatnio prowadził
      moją ciążę i powiem szczerze, był jedynym lekarzem, do którego miałam absolutne
      zaufanie.Jego spokój, doświadczenie, życzliwość baaardzo mi pomogły.Kiedy inni
      lekarze straszyli mnie, że mam stare łożysko (36/37 tydzień ciąży, czyli już
      końcówka i tak po prostu może być), że dziecko za małe na wiek ciąży, że
      powinnam się szybko zdecydować na rozwiązanie ciąży, on przebadał mnie i wysłał
      do domu,żebym odpoczywała. I to była najlepsza terapia - siłami natury, o
      czasie urodziłam zdrową,silną, dużą (3730g)córeczkę, która teraz ma już 4.5
      miesiąca. Dodam jeszcze,że na początku ciąży też miałam kłopoty i nie
      wiedziałam, czy ją utrzymam. Ale udało się. Też usłyszałam od niego podobne
      słowa i wkurzyłam się nimi, bo dla mnie przecież ta kropka na USG to
      najcenniejszy skarb na świecie, a on nie podzielał mojej troski... Potem jednak
      pomyślałam sobie,że przecież to jest jego praca, z takimi kobitkami jak my on
      ma do czynienia na codzień. Musi więc w tym wszystkim zachować spokój i
      próbować go przekazać swoim pacjentkom. Bo jak się za mocno skupisz na tym,że
      bardzo chcesz zajść w ciążę, to natura może spłatać Ci figla i uzna,że w takim
      stresie nie będzie żadnego dzidziusia! Życzę Ci więc spokoju przede wszystkim i
      naprawdę polecam dra Mazanowskiego.Pozdrawiam
    • Gość: awujotka Re: DR MAZANOWSKI - PROSZĘ O OPINIĘ IP: *.aster.pl 02.05.05, 21:52
      Ja jestem jego pacjentką od 12 lat i nbie wyobrażam sobie innego lekarza. Mam 44 lata i u niejednego gina byłam. Teraz zaczęła wizyty u dr. M. moja 21-letnia córka i chociaż chciała iść do kobiety-gina, to mówi, że jak narazie do innego nie pójdzie. On ma taaki specyficzny sposób bycia. Mnie jeszcze pod względem medycznym nie zawiódł, zawsze pozytywnie rozwiązywał moje problemy. Zawsze można (przynajmniej w moim przypadku) do niego zadzwonić po poradę. Polecam! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka